Меню

Избрани новини

Фен зона

Бившата на Денис си спомни за него и фаталния скок преди две години!

Според разследващите няма данни за насилствена смърт

 

На днешния ден преди 2 г. младият певец Денис Теофиков изгуби нелепо живота си, а мъката на близките му продължава да е неутешима.

 

В ранните часове на 24 октомври 2021 година талантливият изпълнител падна от 7-ия етаж на жилищна сграда в столичния "Цариградски комплекс" и завинаги остана на 21 години.

 

Какво точно се е случило в злощастната нощ, никой от присъстващите не каза публично, а само пред полицията. Разследващите пък, които близо 2 г., работеха над случая, стигнаха до заключението, че младият певец сам е скочил и е сложил край на живота си по собствена воля.

 

Близките му, в това число и последната му приятелка Алекса, и дума не обелват за самоубийство. Мнозина от приятелите му дори публично се усъмниха, че е бил склонен да сложи край на живота си.

 

 

Още днес сутринта Алекса напомни за тъжната годишнина и случилото се пред очите й:

„Въпреки времето, което измина, болката не намаля, празнотата не се запълни, раната не се затвори! Кърви и боли, без теб, без очите ти, без ръцете ти, без любовта ти! Липсваш ми всяка една секунда…..Любовта ми, тя е тук за теб до последният удар на сърцето ми! Днес стават две години, две проклети години без теб …. мили мой Денко! Първа и последна любов …. Обичам те и така ще е до края! Почивай в мир любов моя!".

 

Фенове на Теофиков също са на категоричното мнение, че той не би скочил сам, защото е обичал всичко, което му се е случвало.

 

Припомнете си, че смъртта на Денис разтърси целия жанр. На поклонението на певеца се стекоха почти всички негови колеги - Емилия, Илиян, Кали, Десита, Емануела и др.

 

Днес и неговият фризьор Ивайло Колев отбеляза с мъка годишнината от загубата на младия талант:

 


„Две години без теб мой, мой, мой приятел. Две години … толкова бързо минаха, а сякаш беше вчера. Обичам те многоооооо и винаги ще си там! И в моето и в сърцата на хората, които те обичаха истински… и никога няма да те забравим!“

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза