Меню

Избрани новини

Пикантерии

Съдът пусна бияча Гринго срещу смешна гаранция – той награби адвокатката си страстно!

Мъжът на Софка изкара 10 дни арест

 

Бившият съпруг на поп-фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, вече е на свобода.

 

Софийски градски съд промени наложената от Районния съд мярка за неотклонение „Домашен арест“ в парична гаранция от 3000 лв.

 

След като чу решението на тричленния съдебен състав, Гринго разцъфтя, награби и разцелува адвокатката си пред очите на другия си защитник – Димитър Марковски, пише "Телеграф".

 

Давидов се изправя пред Темида за пореден път. Сега той е обвиняем за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на мъж, наказанието за което е затвор до 1 г. или пробация.

 

Престъплението е извършено в чалготеката на певеца Константин в Студентския град около два след полунощ на 29 април т.г.

 

Софи Маринова е била гост изпълнител на заведението, когато фен поискал да се снима с нея. Гринго обаче му отвъртял такъв шамар, че той си глътнал езика, а това е отчетено като нанесъл лека телесна повреда, стана ясно в съда.

 

На място била пристигнала полиция и агресивният Давидов е бил арестуван за 72 часа. На 1 май състав на Софийския районен съд наложи на Гринго мярка за неотклонение „Домашен арест“. Той я обжалва и делото стигна до Софийския градски съд.

 

По-рано бе посочено, че потърпевшият е служител на МВР, а след ареста Софи Маринова е предложила да заплати кръвнина от 10 хиляди лева, но получила отказ.

 

 

Давидов дойде в съда с двама адвокати и без Софи Маринова. Защитата му пледира, че нямало налице предпоставки за налагане на мярка за неотклонение, но ако съдът наложи такава, поиска тя да е по-лека от „Домашен арест“. Прокуратурата пък поиска Софийският градски съд да потвърди решението на Районния съд.

 

Съжалявам, че попаднах в такава ситуация“, каза с леко запъване Давидов пред съда.

 

След кратко размишление градските съдии отсякоха, че има обосновано предположение Давидов да е извършил престъплението, за което са събрани гласни доказателства, т.е. показания на очевидци. Пострадалият мъж е бил нашамарен от Гринго без никаква предхождаща провокация, без псувни или обиди от страна на жертвата, каза съдът.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gringo-bs Gringo-bs (@gringo_brs)

 

С поведението си по никакъв начин фенът на Софи Маринова не е предизвикал Давидов да го нападне. Удрянето е станало на публично място и е налице хулигански мотив, леката телесна повреда е причинена с умисъл, каза още съдът.

 

Няма опасност на свобода Гринго да се укрие, но има опасност да извърши друго престъпление. Давидов е осъждан от спецсъда на 10 месеца затвор и 4000 лв. глоба заради изнудване. Наказанието зад решетките е изтекло, но няма доказателства да е платил глобата и затова все още се води осъждан, казаха още градските съдии.

 

В края на заседанието те изрично посочиха, че домашният арест за Давидов ще приключи, когато внесе 3000 лв. парична гаранция. Разследването по случая продължава. След като приключи, прокуратурата ще прецени дали да внесе обвинителен акт в съда срещу любимия на Софи Маринова.

 

Ромската перла и роденият в Айтос Тодор Давидов са заедно от 2017 година. Двамата сключиха брак през пролетта на 2019, последва и голяма и шумна сватба, а три месеца по-късно двойката се раздели и разведе.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

циганска отрепка голем късметлия е тоя ганкстер че не е попаднал на некой по-луд дето ще го направи на пастет вместо да ходи да се съди. Ако имам нещо да стрелям или да ръгам вече да съм го приключил тоя смешник
15.05.2022 03:48 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза