Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бий ме обичам те! Гринго потрошил Софка заради чат с чичо му?

Мачото от Айтос се страхувал от влеченията на жена си към роднински кръвосмешения

Дълго време ангелогласната Софи Маринова носи гипс на счупена ръка и така ходеше по участия.

Според пикантна клюка ширеща се из ромските кръгове бившият й вече съпруг Тодор Давидов-Гринго й е посегнал защото имал сериозни съмнения, че любимата му му кръшка с чичо му.

Скандалът се разразил, след като айтозлията изловил благоверната си жена да чати с чичо му. Макар че в съобщенията нямало нищо смущаващо, Гринго изпаднал в яростна ревност и с един удар счупил ръката на половинката си, твърди "Галерия".

Латиноамериканските сериали в отношенията с роднините на ромката са всеизвестни, припомнете си, че тя се залюби с доведения си син Дачо на по-предишния си мъж Петърчо. След развода, Дачо и Софка искаха да се оженят, но Петър ги заплаши с линч и така брака между роднините беше осуетен.

ВСИЧКО ЗА СВАТБАТА НА СОФИ ЧЕТИ ТУК!

Връзката на певицата с Гринго пък е драматична от самото начало. Двамата няколко пъти се разделяха заради ревностните изблици на Давидов. Преди три години ромската перла се оплака публично, че мачото я е пребил.

Домашното насилие е било ежедневие за Софи. Малко преди да сключат брак изпълнителката на "Стари рани" се появи с остригана коса, а за това отново бе заподозрян младият й мъж, който дълго време е гравитирал в среда на сводници и е "попил" от методите им и отношението към жените.

Въпреки тежкия му характер, двамата си казаха „Да“ в началото на март, малко след като Давидов излезе от затвора където лежа година и половина за изнудване и рекет.

Само преди две седмици Софи смени името си в личната си карта с това на Давидов, а сега вече са разведени официално.

Гринго излезе наяве в Интернет с видео за да съобщи, че наистина семейството им е минло, като потвърждава че имали поне 60 скандала, което прави за 4 месеца брак пердах всеки ден.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза