Меню

Избрани новини

Клюкарник

Не любов, а огромната зестра докарала Гринго пред олтара!

Съпругът се заел да стабилизира финансите на жена си

Не любовта към певицата Софи Маринова, а солидна зестра „завела“ Тодор Давидов - Гринго пред олтара, шушукат запознати с отношенията на ромската двойка.

След като се събираха и разделяха много пъти, след като Софи обиколи всички телевизии да се жалва, че Гринго я пребивал, но после пак го приюти, след като го чака година да излезе от затвора, най-накрая Софи сключи граждански брак с приятеля си на 5 февруари, както LifeONline.bg вече писа.

Сватба също ще има, тя е насрочена за 24 март.

Според сочната клюка ромската изпълнителка доста се бръкнала за задължителната според ромските обичаи зестра, която получава младоженецът и семейството му.

Парите не дошли директно от певицата, а от майката и таткото на Софка, които много харесват зетя. Те били решили да дарят на Гринго тлъста пачка, както си му е редът.

Сумата, родителите на Маринова събирали цял живот за този ден. Разбира се те идвали именно от джоба на ромската перла, която както е известно, се грижи добре за семейството си и така родителите успели да заделят по някой лев.

След подписването в гражданското, родителите на изпълнителката Марин и Мария гордо предали крупната сума в ръцете на зет си. С парите новоизлюпеното семейство трябва да поеме разходите по пищната сватба, за която Софчето мечтаела от дете.

Родата от Айтос също не остава назад и дава на Тодор Давидов и жена му злато и пари в брой.

За празничното събитие Софи планира да събере поне 400 души, поканени са всички колежки и приятелки от лекия жанр.

Ромската Лили Иванова има планирано турне в САЩ и това ще бъде и медения месец за младоженците.

Близки обаче забелязват сериозна промяна в Софи откакто е с Гринго, запознати коментират, че тя е станала по-пресметлива и е започнала да цени повече парите. Намалила е харчовете за родата си и събирала повече за себе си – респективно за Гринго.

Той се намесил и в цените на хонорарите й за участия и навил известната си съпрога да иска повече пари за да пее. Особено осезателно се оказало това за кръчмарите отвъд границите. Там Софи Маринова им обявила баснословни хонорари, които шокирали запознатите с доскорошния хонорар на Софи.

Мнозина подозират намесата на Гринго във финансите на изпълнителката, която като цяло трудно се оправя с парите и не ги задържа много дълго в себе си.

Софи Маринова и ГрингоКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза