Меню

Избрани новини

Клюкарник

Отново арестуваха Гринго на Софи Маринова – тя нехае!

Софчето обясни инцидента с любимия така: "Това нашето е любов".

 

Софи Маринова нехае, че любимият ѝ бивш мъж отново е в ареста, най-вероятно защото си го познава и знае, че вече е свикнал да търка наровете на затворите.

 

Певицата не била притеснена, и затова не смятала за нужно да се обяснява пред медии за случилото се, още повече, че била изключително заета.

 

Арестът на мъжа до жената глас идва след като Тодор Давидов - Гринго бие и рита мъж, свързан със системата на МВР, в дискотеката на фолкпевеца Константин в студентски град, защото се държал „неприлично“ с неговата жена по време на участието й. 

 

Мъжът изявил желание да се снима със Софи, докато тя пеела, и арогантното му според Гринго държание го вбесило. Екс съпругът на Маринова се ядосал на крещенето на фена към жена му и му направил забележка.

 

 

След като офанзивата на непознатия продължила, айтозлийския бияч не издържал и натупал натрапника. 

 

На помощ на пострадалия веднага се отзовали медицински работници, които спасили живота му, след като му извадили езика, който пострадалия си глътнал, и всичко приключило в рамките на няколко минути.

 

Веднага след случката Гринго е задържан от патрул на полицията за причиняване на лека телесна повреда.

 

„Да, има такъв случай при нас. Но съдът още не е постановил дали Тодор Давидов ще остане и каква ще е мярката му“, казаха от пресцентъра на МВР.  От там уточняват, че повече информация има прокуратурата.

 

Това не е първият случай, в който Гринго избухва. Преди време два месеца след сватбата му със Софка тя се оплака, че той й посягал, дори си вадила медицинско за това.

 

„Пускала съм жалби, но вече всичко е в миналото. Такъв си е той, нито го оправдавам, нито искам да говоря за неговите действия. Питайте си него“, споделя Софи Маринова.

 

По информация на LifeOnline.bg Софи Маринова многократно е малтретирана от мъжа до себе си, като вече три пъти той е чупил ръката й при битовите им скандали, които като тя не отрича са ежедневие.

 

 Припомнете си, че през 2017 -2018 Тодор Давидов лежа зад решетките по 10 месечна присъда за заплаха за живота, изнудване и помагачество преди да сключи брак със Софи Маринова.


 

 

LifeOnline.bg – вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (3)

Бут баро Убава работа ама циганска да ми хасме карес хас
02.05.2022 22:35 / Отговор
Бут баро Убава работа ама циганска да ми хасме карес хас
02.05.2022 22:36 / Отговор
Български гражданин Тая жена цял живот се занимава все с някакви такива луди дето все не седят мирно и се вкарват в проблеми.Явно не може да разбере, че с такива няма да "увари боба".
02.05.2022 23:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза