Меню

Избрани новини

Клюкарник

Прецакани след развода: Софка с един Мерцедес назад, Саня отмъкна школата на Ники Илиев, Джизъса гол като пушка заради Есмер и още…

Динко Динев раздава апартаменти на жените, които му родят, Лили Иванова с апартамент от свекъра, Коко Динев хариза на Анелия имот в известен квартал

Гринго е прецакан след развода със Софи Маринова, след като се разбра, че ромската перла е категорична, че няма да дели нищо с бившия си съпруг. Изпълнителката на "Стари рани" дори прибрала и добитъка, който Преслава й подари. Кумата на сватбата дари младото семейство с теленце, агънце и яренце. Маринова и Гринго отглеждаха животните в къщата си в Етрополе.

Софка се привързала към животинчетата, всеки ден ги хранела и се грижела за тях. Още когато получили дара от кумовете, Гринго искал да ги заколи. Софка се сопнала и с часове разубеждава новоизлюпения си мъж, че това няма как да се случи.

Тормозената булка настояла Гринго Давидов да й върне и всички скъпи подаръци, с които го е глезила през няколкомесечния им семеен живот. Бившият затворник все пак нямало да остане с празни ръце.

Айтоският жребец щял да намаже само лъскавия "Мерцедес", който купиха заедно с вече бившата му съпруга. Возилото струва около 150 бона. Гринго бил спести от гурбета в Германия за колата. Но тъй като цифрата била непосилна за него, дашната Софи ударила рамо с парите и записала лимузината на негово име.

ВСИЧКО ЗА СВАТБАТА НА ГРИНГО И СОФИ ТУК!

Поглеждайки малко по-назад във времето след един от най-шумните разводи в последните години - на режисьора Ники Илиев и Саня Борисова, артистката е взела детската школа на Ники, която двамата управляваха.

Те създадоха начинанието малко преди да се разделят, като идеята бе да обучават деца, които имат желание да се занимават с театър и кино. От амбициите на родителите да направят децата си звезди могат да се изкарат сравнително прилични месечни доходи, нещо, което не убягна на Саня, и след развода тя успя да сложи ръка на проекта, което смути доста хора, имайки предвид, че именно семейството на режисьора е финансирало начинанието.

Най-ограбен след развода си остава бившият футболист Благой Георгиев - Джийзъса. След като подписаха бракоразводните документи с Есмер Омерова, Джизъса се оказа гол и бос. Слуховете носят, че властният баща на Есмер стои в дъното на краха на футболната кариера на „зъбчо“, като и да не вижда сина си Йлай. Припомнете си, че сам Благо призна, че се е прибрал от Русия само с дрехите на гърба си. Той обаче пропусна да каже, че е бил принуден да зареже не само парцалките си, но и всички заработени финикийски знаци в полза на съпругата си, под заплаха, че ще се върне в ковчег в родината, ако не се откаже от парите, разказват запознати.

Журналистът Милен Цветков, който има две деца от две различни жени, така и не случи на жена до този момент. Устатият водещ обаче се оказа щедър мъж и е подсигурил всяка една от бившите си жени. След развода с Дана, от която има 22-годишна щерка, Милен кавалерски им отстъпил дома си. След това телевизионерът придобил имот на ул. „Оборище“ в столицата за близо 200 хиляди лева. Днес в него живее майката на второто му дете – 20 години по-младата от него Ивета.

С имот от бившия си остана и фолкдивата Анелия. След развода си с Коко Динев тя получи обширен апартамент в луксозен столичен квартал. Сега обаче певицата е пуснала наематели вътре, защото се шири в тузарска къща, която строи 6-7 години.

Футболистът Валери Божинов също подсигури с апартаменти майките на двете си деца – Алисия и Николета.  

Небезизвестния олигарх от Св. Влас Динко Динев е превърнал в традиция „подсигуряването“ на жилище за жените си.

Строителния предприемач „дарява“ апартамент за всяка жена, която му роди дете, естествено ако е послушна, мълчалива и остави таткото да контролира израстването на детето.

Когато наследниците поотраснат получават собствен имот, разбира се винаги в семейните комплекси собственост на клана Диневи, за да бъдат под зоркия поглед на таткото.

Припомнете си, че Динко Динев има шест официално известни деца от четири жени. На път е седми претендент за Диневите милиони, който ще се роди от пета майка.

Пример за придобивки от разводите на звездите има и в по-далечното ни минало.

С разкошен апартамент на ул. „Оборище“ се сдобива и Лили Иванова след развода си с Янчо Таков. Свекърът й Пеко Таков, който много харесвал певицата, заявил, че няма да се изнася от семейното жилище, а остава в него твърдят запознати. Той накарал сина си да се изнесе и да си намери ново жилище.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза