Меню

Избрани новини

Пикантерии

Софи проплака: Гринго ме плаши с киселина!

Бившият й не спира да я изнудва, тормози и преследва

Само два месеца след голямата сватба, Софи и Гринго се разделиха, а разводът се превърна в една от водещите новини във всички медии. Появиха се какви ли не спекулации по темата, но до този момент Софи Маринова пазеше мълчание.

Тя даде екзклузивно интервю за влошените отношения с Гринго и призна цялата истина пред „Блиц“, които я намерили докато чака реда си за да напише поредна жалба срещу вече бившия си съпруг, продължаващ да я тормози, изнудва и заплашва.

- Софи, защо се разведохте с Гринго?

- Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми.

В момента съм в прокуратурата и си подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира.

Вика на Лоренцо: "Ще останеш без майка, ще я гръмна".

Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина.

-Ти реши да приключиш този брак след един такъв побой, където ти счупи ръката, нали така?

–Разбира се! Моите приятели са наясно, че това не е нещо ново, тормози ме отдавна. От самото ни запознаване е започнал да ми посяга. За трети път ми чупи ръката! Все обещания, искаше прошка... Държах на него, чаках го излезе от затвора, помагала съм му.... Това неговото обаче си е болест, шизофреник е!

- Какво обяснение ти дава на сдобряване след такъв побой?

- Такъв си му е характерът. Гледам по новините, че 70% от жените са подложени на домашно насилие. Паднало се е и на мен... С такъв човек и приятел не може да си останеш, защото не иска. Болен мозък!

-Той сега те преследва и тормози, защото иска да се съберете, така ли?

- Да, изнудва ме и ми звъни да иска пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, защото пречи и на работните ми ангажименти. Идва на участията и ме притеснява и излага пред хората. Нямам намерение да ходя по интервюта, това са първите и последни думи по темата от мен. Нека хората да знаят, да са наясно с истината, но да не ме притесняват и да не ми звънят за коментар други журналисти. Единствено пред вашата медия разказвам случилото, но ми е много тежко да говоря, обяснява пред „Блиц“ Софи Маринова.


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза