Меню

Избрани новини

Клюкарник

Елза Парини с пикантни разкрития за ВИП-разделите на годината - антидепресанти, секс и лесни пари разбили връзките на Божинов, Андреа и Софи (видео)

Има ли нова креватна играчка Мария Илиева?!

Антидепресанти, неутолим глад за секс и стремеж за бързо и лесно забогатяване - около това се въртят три от разделите, шокирали светския и спортен елит през последния месец!

Напълно неочаквано и без каквито и да е индикации, които да намекват за предстояща разлъка, в различни посоки поеха Валери Божинов и Биляна. На базата на фейсбук-публикации и без официално потвърждение, се твърди, че същото са сторили един от най-успелите ни спортисти - Кубрат Пулев и певицата Андреа.

Ромският славей Софи Маринова пък отпрати от къщата си бившия затворник Гринго, който си взе за съпруг само преди 4 месеца.

"Чувам, че Валери казвал, че не той, а Биляна била с постоянен нагон и тя постоянно искала секс, а той не можел да издържи на темпото й. Една жена може да прави повече секс от един мъж, защото на нея ерекция не й трябва. Но ако е така, Божинов откъде намери сили да й изневери", заяви Eлза Парини в "Да начешем езиците", месечната коментарна рубрика на светското предаване на ПИК TV.

Елза смята още, че Софка и Гринго са сключили брак с финансова цел.

"Предполагам, че роклята е била подарък, ресторантът е бил на много по-ниски цени. Ако трябва да обърнем внимание, много от колежките на Софи не уважиха събитието. Първо, защото не одобряват Гринго и знаят какво й причинява, и второ - защото не вярват в истиността на тази сватба. Всички бяха на мнение, че до 6 месеца ще се разделят", добави Парини.

Какво още каза светската клюкарка за разделите на Кобрата и Андреа, и на доктор Енчев и Теди Велинова, плюс пикантен слух за новото рап-"лъвче" на Мария Илиева, гледайте сега в "Жълтите новини":

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Йоана на киролица написано На водещата не й е там мястото. Елза си е топ - висия, присъствие, начин на изразяване.
21.07.2019 14:26 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза