Меню

Избрани новини

Риалити

Още една влюбена двойка от „Един за друг“ вдигна сватба (снимки)

Десо „открадна“ Габи с висока вишка

 

Поредна сватба на участници от последния сезон на „Един за друг“, вече факт. Първи под венчило минаха Виктория и Георги. Примерът им беше последван от победителите във формата – Виктория и Явор. А през уикенда заветното „да“ си казаха финалистите от романтичното риалити Габриела и Десислав от Силистра.

 

Всъщност Десо и любимата му подписват на скромна церемония в началото на месеца. А сега събраха роднини и приятели за да ги почерпят и да съберат техните „поздравления“.

 

Двойката се взима официално в родния им град Силистра. Сватбата на Габи и Десо протича по канон – с крадене на булка, дълги народни хорà, танци, официална церемония, а накрая всичко приключва с красиви фойерверки в чест на младото семейство.

 

Още от ранни зори младоженецът цъфнал с дружината си пред дома на бъдещата булка под шумен музикален съпровод. Красивата Габи се показва от прозореца на апартамента, но отказва да слезе. Тогава до Десо изненадващо се появява вишка с кран.

 

Младоженецът се качва, издига се бавно към заветния прозорец и успява да стигне до любимата си, която вече е склонна да му пристане въпреки първоначалния отказ.

 

В края на вечерта е голямата изненада за младоженците. Близки и приятели организират пищни фойерверки, които новата семейна единица наблюдава от терасата на ресторанта.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК



Етикети Един за друг

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза