Меню

Избрани новини

Риалити

Поредна двойка отпадна от "Един за друг"

Поля и Здравко не успяха да съберат подкрепа от останалите участници.

 

Двойката от Варна са поредните участници, които се разделиха с романтичното състезание „Един за друг“.

 

Разведената двойка, която даде втори шанс на връзката си, не успя да получи подкрепа от останалите участници и се сбогува с вилата на любовта. Конкурентите им по време на елиминациите бяха Виктория и Георги, които получиха гласове от пет двойки.

 

Поля и Здравко от своя страна се сдобиха само с една прегръдка и с това участието им в надпреварата приключи. Предизвикателство за издръжливост очакваше двойките в тандемната игра, която провери доколко е добра комуникацията между партньорите и готови ли са да се подкрепят в трудни моменти.

 

Победители в изпитанието станаха Радина и Петър, които се спасиха от номинацията с доброто си представяне. Въпреки че спечелиха и паричния бонус от 2500 лв., те не успяха да спечелят титлата „Супердвойка на седмицата“, която отиде при Кристина и Артьом.

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

Те получиха ключова привилегия – да изберат още две двойки, които да се включат в битката за спасение. Така единствените без номинация тази седмица бяха Криси и Арти и Виктория и Явор.

 

Шест двойки се впуснаха в битката за спасение, която включваше високи скорости и много адреналин. Участниците трябваше да минат през трасе с препятствия за максимално кратко време, като един от партньорите беше със завързани очи.

 

Добрата комуникация в играта гарантираше отлични резултати, но не всички успяха да разпределят правилно задачите си. Най-бавно с предизвикателството се справиха Виктория и Георги, следвани от Поля и Здравко.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза