Меню

Избрани новини

Клюкарник

Горчиво! Юксел стяга тежка сватба!

Новинарят посреща зет у дома, дава ръката на дъщеря си Габриела

 


Най-щастливият миг за всеки баща предстои на новинаря Юксел Кадриев. Очаква се скоро той да заведе до олтара единствената си дъщеря Габриела.

 

Красивата девойка, която е студентка в Нов български университет, за пръв път признава публично, че се носи на крилете на любовта и се кълне във вечна вярност на своя избраник.

 

Габи има сериозен приятел на нейната възраст, с когото са неразделни.Кандидат-зетят бил одобрен лично от ревнивия и строг баща Юксел, който държал да се увери в сериозните му намерения към неговата наследничка.

 

Кадриев гласувал доверие на момчето и пускал щерка си да пътува на романтични пътешествия в страната, но засега тя все още съжителствала с баща си, а не с гаджето си.Габриела завърши училище през 2020 г. и веднага записа да учи висше в НБУ. Докато бе тийнейджърка, баща й имаше проблеми с опърничавия й нрав и не криеше, че щерка му минавала през тежък пубертет, писа HotArena.net.

 

Докато бе в гимназията, Габи залитна по фолкаджийския имидж, сложи си филъри в устните, направи си татуировки, публикуваше провокативни снимки.Откакто е студентка обаче била изключително отговорна и отдадена на образованието си и на момчето до себе си. Проблемите в тийнейджьрските и години и бунтовете, които правила, дошли най-вече заради тежкия развод между родителите й.

 

 

Новинарят и бившата му съпруга оперната певица Бонка, бяха в изключително лоши отношения и се съдиха за правата над Габриела. В крайна сметка съдът отреди тя да остане при татко си. По-късно майка й замина в Босна и Херцеговина, където се омъжи повторно за настоящия си съпруг Янош Пасло.Покрай абитуриентския бал на Габи, Бонка и Юксел успяха да стопят ледовете и да заровят томахавките. По няколко пъти в годината щерка им гостува в дома на майка си в Босна, защото Бойка рядко се връща в родината.

 

Тя е приела двете деца на съпруг №2 за свои и дори наскоро се похвали, че е станала баба макар първородното внуче във фамилията на Янош да не е неин биологичен наследник.50-годишният Юксел, за разлика от бившата си, е потаен в личния си живот и не издава дали има жена до себе си. Известно е, че той споделя един покрив с майка си и дъщеря си, а там често им гостувал и кандидат-зетят.Наскоро около жилището им гръмна скандал. Оказа се, че в продължение на 12 години Кадриев е обитавал общински апартамент в столичния квартал "Красно село“ срещу символичен наем от 80 лева докато заплатата на новинаря възлизала на над 300 хиляди лева за година, писаха жълти медии.

 

Общината завела дело срещу него, което той загубил. По всяка вероятност сега ще трябва заедно с щерка му и възрастната му майка да напуснат имота, тъй като опашката с нуждаещи се от подслон крайно бедни хора била дълга. / източник HotArena.net

 

 

 

Венета Райкова

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза