Меню

Избрани новини

Риалити

Под прикритие! 20 бона взимат Радков и жена му като шпиони в "Един за друг"

Краси и Станислава ще бъдат и ководещи на Чолаков.

 

"Скромен" за телевизионните стандарти хонорар ще получат комикът Краси Радков и съпругата му Станислава за участието си в предаването "Един за друг".

 

Звездното семейство, което дълги години пазеше в тайна личния си живот, влиза в риалити шоуто за влюбени двойки, за да опровергае слуховете за отношенията си срещу сумата от около 20 000 лева.

 

Макар договорът им с продукцията да се пази в тайна, хора от екипа издадоха сумата, която далеч не е внушителна. Освен, че ще шпионират останалите участници, двамата си и ко-водещи и ще помагат на Емил Чолаков.

 

Те са и единствените влюбени, които ще получат хонорар заради звездния си статут. Той обаче не може да се сравнява с възнагражденията за други формати.

 

Краси Радков и съпругата му Станислава ще си партнират с Емо Чолаков в "Един за друг"

Причината е, че предаването е с по-малък бюджет тази година. За сравнение водещият Емо Чолаков в началото е започнал разговори за сумата от 35 000 лева, но впоследствие тя е намаляла значително.

 

Затова Станислава и Краси се задоволяват със сумата, която е в пъти по-малка от заработеното от Радков в "Капките".

 

Разбира се никой не коментира публично финансовите параметри на договора.

 

Според добре осведомен източник, семейството на Радков приело предизвикателството не толкова заради парите, колкото за да опровергае слуховете за търкания помежду им.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза