Меню

Избрани новини

Риалити

Преди новия сезон! Влюбени от „Един за друг“ се събраха за щур балкански купон (снимки)

Любимите двойки на зрителите празнуваха в известен столичен хотел

 

Едва ли в родния ефир е имало някога и ще има по-позитивно риалити от „Един за друг“. Там скандали няма, а всички печелят, защото се обичат. Освен това двойките остават приятели помежду си и след предаването.

 

Всичко това ни припомниха участниците от последния сезон на шоуто, които се събраха в известния сред столичните младоженци хотел Акорд, за да отпразнуват спомените, които споделят:

 

Снимката е от профила на Даяна, а от текста под нея става ясно, че идеолози на събирането са победителите от последния сезон – Симона и Боби.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Даяна Цачева (@daqnka)

 

„Няма по-хубаво от това, година по-късно да се върнеш там, където адреналина беше в големи дози и сърцето ти туптеше лудо преди всяка игра! Благодарим на всички за положителните емоции, невероятното изживяване и незабравимите спомени, които ще ни топлят винаги!“, написа още тя. 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Милка Панчева (@milapancheva777)

 

Самото събиране се случи в един от любимите ресторанти на всички младоженци в София – сватбената зала на хотел Акорд, а атмосферата от снимките обяснява защо това е така.

 

Празнуващите се почерпиха с голяма торта във формата на кола брандирана с логото на предаването. Припомнете си, че някои от изпитанията пред, които бяха изправени участниците във формата бяха свързани с такъв автомобил.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Мария Димиева (@maria_dimieva)

 

От купона липсват две култови двойки – Поля и Митко, както и Гери и Радо. Първите едва ли скоро ще ги видим по шумни събития – все пак станаха родители преди по-малко от месец.

 

През това време пък Гери и Радо са на ски ваканция, което си е за завиждане при липсата на истински сняг у нас тази година. 

 

Новият сезон на предаването ще стартира тази пролет с много емоции и изпитания за поредната реколта влюбени двойки.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза