Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ако се зажени, Роксана ще пее безплатно на сватбата на нарязаната Дебора?

Вълна от съпричастност към Дебора заля социалните мрежи

 

Кралицата на ромската музика Роксана е поредната известна личност, която възнамерява да помогне с каквото може на 18 годишната Дебора, която беше нарязана от приятеля си Георги Николаев с макетно ножче.

 

Изпълнителката обещава да пее безплатно на сватбата й, когато момичето тръгне да се жени.

 

Роксана споделя, че се почувствала много зле, след като разбрала за ужаса, който 18-годишната девойка е преживяла, и допълни, че й е трудно да спи нормално само като си представи какви болки е изпитвала Дебора.

 

Роксана пожелава на момичето да се възстанови и да се чувства добре, се надява, че някак си ще успее да забрави за тези кошмари, които са й се случили, и да намери сили, за да продължи живота си напред.

 

АНКЕТА: Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

 

 

„Много бих искала да срещне силна подкрепа в лицето на нейните близки и роднини и вярвам, че това момиче ще бъде щастливо и с повече воля и усилия ще си стъпи на краката. Надявам се да намери съвестен и обичащ мъж, а аз от сърце обещавам да пея безплатно на сватбата им", заяви емоционално Роксана пред столичен вестник.

 

Певицата, която се разведе и срещна нов мъж обясни, че засега не планира своя сватба с половинката си Неч, когото първо видяхте в LifeOnline.bg.

 

„Не сме планирали да се женим на този етап. Нямаме никакво време, за да организираме такова тържество, а и живеем прекрасно, като си гледаме кариерите и децата. И все пак аз смятам, че сватбите са нещо прекрасно! Хората винаги са се женили и ще продължават да се женят. Нямам никакво време за себе си, дори да се наспя и да се нахраня нормално.“.

 

По-късно Роксана опроверга разпространената информация, че е обявила, че ще пее на сватбата на Дебора.

 

Потърсиха ме от един вестник за мнение, пожелах на Дебора бързо да оздравее и да има повече хора около нея, които да й помогнат да забрави, но никога не съм казвала, че ще й пея на сватбата.“, заяви пред репортер на LifeOnline.bg Роксана.

 

 

Чалга дивата със смях разкри, че тайно се надява някое от участията й да отпадне, за да си открадне няколко дни и да заведе децата си на море. Певицата има двама синове, големият е на 21 г., а малкият преди дни навърши 6 г.

 

Освен Роксана и други знаменитости подадоха ръка на Дебора.


DJ Диан Соло от Deep Zone подари песен, която девойката да запише. Той цитира големият Боб Марли „Хубавото на музиката, е че  като те удари, не чувстваш болка.“, и добавя, че тя лекува и помага да живееш по-добре.

 

Перукерско студио „Крез“ във Варна пък подари перука от естествена коса идентична с прическата на остриганата Дебора, за да може отново тя да е красива.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза