Меню

Избрани новини

Клюкарник

Актрисата Дария Симеонова сподели за раздялата със съпруга й!

С нейният мъж Антон Бъчваров се разделили преди менделсона

 

Актрисата Дария Симеонова (33) и нейният съпруг Антон Бъчваров едва стигнали до сватбата.

 

Звездната двойка, която гостува в „Търси се“ през януари разказа за премеждията и раздялата им преди да стигнат до сватбата.

 

Морският менделсън, който прозвуча преди месеци е можело да не се състои. След емоционалната среща с майката на Антон – Милена – става ясно, че двамата са имали доста трудности в отношенията си в периода.

 

Антон взима решението, че е по-добре да се разделят, и напуска общия им дом. На въпроса какво е изпитала тогава, Дария отговаря: „Празнота“… Двамата остават разделени 2 месеца, в които не спират да си говорят и да търсят път един към друг.

 

Дария обаче прави първата крачка към своя любим: „Имах един период на оттегляне. Казвах си, че може би той така иска, че ще го преодолея“. Антон ще допълни, че и двамата са имали нужда от тази раздяла, за да се намерят отново и да се заобичат още по-силно. „Ние осъзнахме, че много, много се обичаме. Ако нямаше любов между нас, може би тази раздяла щеше да доведе до естествения край на нещата“, казва Дария.

 

Днес двамата усещат промяната и позитивния ефект в отношенията си след раздялата. „Аз изключих от съзнанието си опцията да не бъдем заедно. Мисля, че сме тотално други хора или поне тотално други хора заедно“, споделя откровено съпругът на актрисата от „Мен не ме мислете“.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза