Меню

Избрани новини

Звездите

Емилия проговори за катастрофата и загиналия син на Жорж – Феди

Певицата изпрати младия мъж с прощални думи

Снощи в един след полунощ фолк певицата Емилия направи своя първи пост в социалните мрежи след тежкия пътен инцидент, при който трагично загина синът на нейния приятел и годеник Жорж БашурФеди, видя репортер на LifeOnline.bg.

В поста си тя споделя мъката си от загубата и описва случилото се на фаталния 24 май, когато тримата пътуват за абитуриентски бал.

„Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете ,което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина. 
Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго...Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??????????

Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. 
Не са верни нещата, които се изписаха по медиите и нещата, които се казаха по телевизиите!!!

Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа....

В Библията пише: ”Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим...

Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим...Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, но не без теб...
Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!“

Екипът на LifeOnline.bg се присъединява към певицата и изказва своите съболезнования към семейството и роднините на Феди Башур.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати