Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Пак станахме за резил! Цял свят се смее на българската княгиня Калина (снимки)

Шокиращия вид на Калина не спира да предизвиква подигравки

България отдавна не е царство от приказките, царя ни не се вписва в образа на нито един приказен герой, повече прилича на анимационен, и то от тия, кофти образите с двойна употреба.

Да не говорим, че царството задължително трябва да си има принцеса, поне една. При нас обаче съдбата сякаш ни се присмива, не стига че ни е отнела гордостта да си имаме цар, ами ни е дала нещо странно за „принцеса“.

Съдбата явно е била заета да оправя кашата от „Мюнхенското клане“ през 1972 за да обърне внимание на това, което се ражда в Мадрид на 19 януари същата година.

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски има цял албум снимки, с които може да запълни кошмарите на всяко малко дете. Безкрайните й модни изцепки са се превърнали в синоним за стилистична катастрофа.

Понякога външния вид на съпругата на Китин Муньос изглежда като битката на дизайнерите, които са били поне пет-шест и са се карали кой да я облече.

В крайна сметка резултата е потресаващ, а тюрбана завършва впечатлението, че Калинка се е опитала да не обиди никого…

И това не остава незабелязано от световната преса.

Не стига странната форма на носа й, ами тя като че ли нарочно подчертава този си недъг със странни прически акцентиращи върху оплешивяващата й глава.

Калина не е чувала за декоративна козметика и грим, но пък като „истинска принцеса“ се украсява със скъпоценни камъни. За съжаление те нито са вплетени в красива диадема, нито са скъпоценни, а са стъкълца залепени по веждите й.

Когато няма време да налепи камъчета по лицето си, княгинята просто грабва най-грозните очила, които съществуват на света и се появява пред фотографите като оживяло зомби.

Княгиня Калина се появи като зомби на помен

На фона на елегантните кралски особи в Европа ние си имаме нещо, което никой не би искал да вижда.

В миналото могат да се открият още безброй фриволни решения на модната диктаторка и царица на безвкусицата.

Княгиня Калина с потресаващ аутфит

Психолизите биха поставили диагноза - вътрешно раздвоение на личността

Ако съм с грим трябва да имам и тюрбанКоментари (1)

Айше Въпросното чудовище с името Калина изобщо не е българска принцеса! Тя е поникнала от гнусната семка на Кобургите! Няма нищо българско! Такова отблъскващо същество не може да го наричате българка и да го поставяте до българките.
16.03.2022 17:07 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати