Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Стъки, който помля полицейска патрулка, се извини за катастрофата

Заяви, че ще понесе наложеното му наказание, без да вини никого

Президентът на родната федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки се извини за катастрофата с полицейски автомобил, която неволно предизвика на Околовръстното шосе в София, инцидент за който LifeOnline.bg ви информира по-рано.

При инцидента в събота вечерта Недков връхлетя с колата си върху спрял патрулиращ автомобил с пуснати сини светлини. От сблъсъка пострадаха и двамата полицаи в колата, единият, от които все още е под лекарско наблюдение.

Съпругът на бившата депутатка Юлияна Дончева обясни, че тъй като патрулката не е била на аварийни той останал с впечатлението, че е в движение. Когато осъзнал, че не е, вече било невъзможно да предотврати сблъсъка.

Той е на мнение, че ако не беше замесено името на известен човек, никой нямаше да обърне такова внимание на такъв инцидент.

Стъки отново обясни, че е ударил полицейската кола без умисъл.

„Трябва да се каже, че участва трети автомобил. Кола с благоевградска регистрация, минава на червен светофар и е догонен от полицаите. Те не съобразяват и спират в платно, където е разрешена скорост до 80 км. Малко след това аз минавам от там. Виждам, че има включени буркани, но няма включени аварийни светлини, което създава усещането у мен, че тази кола се движи, макар в специален режим. Вече като осъзнавам, че тя е спряла, е късно“, разказва случилото се шефът на ММА федерацията.

Той изрази съжаление за инцидента и подчерта, че признава вината си и е готов да понесе полагащото му се наказание. От взетите кръвни проби става ясно, че боецът не е консумирал алкохол, няма и следи от опиати в кръвта му.

Свидетелството му за управление на МПС е отнето.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати