Меню

Избрани новини

Пикантерии

Кристо крие любовница заради катастрофиралата си бивша?

Кристин Илиева все още е в болница

Рапърът Кристо забрави голямата си любов манекенката Кристин Илиева, името й обаче още е в сърцето му, защото новата му половинка е нейна адашка. 

След края на 5-годишната си връзка с Кристин Христо Балабанов, както е истинското му име дълго време не успя да продължи напред. Още докато бяха заедно, двамата споделяха, че сродни души и са родени един за друг.

Любовта връхлетя двойката още докато Крис беше ученика, но се говори, че раздялата е дошла заради безграничната ревност на силната й половинка. Освен това на Кристо бяха приписвани връзки с различни девойки, всички те по-малки от него.

Сега той твърди, че се е отказал от креватните изживявания за една нощ и отново се носи на крилете на любовта.
Девойката спечели сърцето му се казва Кристина Георгиева, разбира се и новото момиче на Кристо е доста по-млада от него. В социалните мрежи тя е скрила годината си на раждане, но от публикуваните снимки става ясно, че е бъдещ абитуриент или студентка първи курс.

Запознали се по време на снимките на клипа на Кристо и Ева, а скоро пламва и любовта им. В профила на изпълнителя няма публикувани общи снимки, тъй като според запознати той все още искал да запази връзката си в тайна.

Една от причините била инцидента с бившата му, която пострада в катастрофа, след като певицата Дивна предизвика тежка катастрофа, пише „Телеграф“. Въпреки това Кристо публикува закачливи клипчета в Инстаграм, на които не се вижда лицето на любимата му. Тайната им връзка обаче не е толкова тайна, тъй като двамата често могат да бъдат забелязани да се водят ръка за ръка по столичния бул. „Витоша“.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати