Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Трагедия на манежа! Акробат загина по време на цирков спектакъл пред хиляди зрители (видео)

Снимка: Инстаграм

Внимание! Този материала съдържа кадри, които може да са притеснителни!

Атрактивен акробат от "Цирк дю Солей" загина, след като падна от голяма височина на сцената по време на спектакъл в Тампа, Флорида, оповести компанията със седалище в Монреал, цитирана от АФП.

Ян Арно, който е опитен артист се е изпуснал от въжетата по време на изпълнение на въздушен номер, съобщава Ройтерс, цитирана от Дарик Нюз.

По информация на агенцията трагичният инцидент с 38-годишния акробат е станал в събота по време на шоуто VOLTA. Пострадалият е бил откаран в болница веднага, където по-късно е починал от получените тежки травми.

"Голямото семейство на "Цирк дю Солей" е шокирано и съкрушено от тази трагедия", се казва в комюнике на ръководителя на компанията Даниел Ламар.

"Ян бе с нас от повече от 15 години и бе обичан от всички, които го познаваха", допълва той.

Фаталният инцидент се случил пред погледите на хиляди зрители. Вероятно акробатът е бил подведен от осигурителното въже, докато изпълнявал трика си във въздуха.

Точно преди представлението Ян Арно е написал в Instagram за своя нов номер с друг акробат Павел Валчевски. Той споделя с последователите си:

"Щастлив съм, че моето соло се завръща. Имам още неща за доизглаждане, но всеки ден става по-добре.", видя репортер на LifeOnline.bg.

Днес Инстаграм акаунта на акробата беше закрит.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати