Меню

Избрани новини

Звездите

Слави Трифонов: Дивна трябва да влезе във затвора

Според шоумена ако тя е виновна трябва да понесе наказанието си

Слави Трифонов се изказа категорично за случая с Дивна, която катастрофира наскоро с превишена скорост. За инцидента, при който пострада сериозно манекенката Кристин Илиева, LifeOnline.bg писа по-рано. От агенцията на Илиева разкриха, че тя ще се възстановява поне година от травмите и счупванията на двата крака, които получи, пише Secret.bg.

„Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше „Пей с мен“. Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила – карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор“, категоричен е Слави в страницата си във фейсбук.

Кристин Илиева се прочу покрай връзката си с рапъра Кристо

„Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала „Арена Армеец“ в шоу „Звезди на леда“. А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава“, допълва шоуменът.

Кристин Илиева нашумя и покрай връзката си с рапъра Кристо.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати