Меню

Избрани новини

Афиш

Вечната Лили Иванова без страх от заразата! COVID-19 няма да спре турнето на примата следващия месец!

81 годишната певица репетира всеки ден за дългия тур из страната

 

Въпреки напредналата си възраст Лили Иванова е оптимист и въобще не се плаши от коронавируса. Макар цялата страна да е скована от страх и паника и да е блокирана от извънредно положение засега Лиленце пиленце не смята да променя плановете си и не възнамерява да отлага мегатурнето си, което започва в началото на следващия месец.

"Към този момент не сме взели такова решение. Ако се стигне до там, ще обявим официално веднага", увериха от щаба на Лили Иванова, съобщава столичен вестник.

За разлика от младите си колеги Лили не е в паника заради заплахата от коронавируса. Иванова не се страхува да работи и е готова да излезе и да пее повече от два часа пред пълните зали в цялата страна.

Вярна на себе си и на своите принципи, тя усилено се готви за предстоящото турне. Естрадната певица репетира всеки ден, поддържа добрата си форма със специалната си диета и упражнения и за момента ни най-малко не се страхува.

В също време Лили е готово да отложи турнето ако се окаже, че то би било заплаха за здравето на почитателите й.

Първият концерт на Лили е след по-малко от месец. На осми април тя ще пее във Видин, а билетите са разпродадени. Цените за концертите варират между 30 и 60 лв.

В по-малките градове хората не бърза да купуват билети. В повечето зали, които ще са домакини на певицата, все още има много места. Тъй като спектаклите там са през май, а жителите на провинцията изчакват, за да видят как ще се развие ситуацията в коронавируса, писа ПИК.

От пролетта до късна есен Лили ще пее в 14 града в провинцията. В София ще изнесе три концерта - първият е край езерото Панчарево, а другите два в Зала 1 на НДК. Всичко около общо 17-те концерта на примата вече е запланувано и Лили само чака всичко в страната да е спокойно, за да извиси глас пред безбройните си почитатели.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза