Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тежко решение – Роксана обмисля развод! (видео)

Майка й загива при нелеп инцидент премазана от дърво

 

В откровеното интервю пред Мон Дьо певицата Роксана  (37) призна, че обмисля дали да не се раздели със съпруга си Сашо. Тя разказа и за загубата на майка си, положителните и отрицателните страни на професията си, както и униженията, които е понесла заради произхода си и проблемите в личния си живот.

 

„Аз съм Роксана, за всички, които ме обичат, и Тони – за най-близките ми. Винаги съм се чудела коя от двете е по-силната. Аз съм свръх емоционален човек. И много неща ми пречат от това, че съм Роксана. Роксана е тази, която прави грешките”, споделя певицата, която по-рано бе провъзгласена за кралицата на ромската музика.

 

Славата я връхлита в момента, в който губи майка си при нелеп инцидент.

 

„Тя страшно много ми липсва. В момента нямам човек, с когото да си споделям чисто по женски. Бях чувала думите: Колкото по-високо стигаш, толкова по-сам оставаш. Не знам докъде съм стигнала, но съм сама”, откровена е Роксана.

 

Нейната майка загива премазана от дърво след голяма буря – „ходеше да събира дърва, беше много трудолюбива… сега мога да й купя тонове дърва, но нея я няма.“, описва страданието си изпълнителката.

 

Тя разказа и за подигравките, които търпи заради етноса си.

 

„За мен расизмът трябва да е подсъдим. Унижавана и подценявана съм била само от колеги. Обяснението за това е само едно – че съм можеща. За мен най-травмиращо е, когато обиждат децата ми”.

 

Роксана признава, че нещото, с което не може да се съгласи, е свободията, а искрено я гневи развратът.

 

„Виждам деца по дискотеките, които правят страшни неща. Отвращава ме дори поведението на мои колежки”, коментира още Роксана и намекна, че певиците наблягат на разврата и голотата.

 

В отношенията си с колегите Роксана не може да се похвали с близки връзки, освен с поздрава „Здравей – Как си?“.

 

Тя намекна, че Галин еднолично е обрал славата за поведените от нея протести по време на пандемията.

 

Голяма част от колегите й злословели по нейн адрес, но щяла да изчака с изобличаването им момента, в който ще прекалят.

 

Въпреки дружбата си със Софи Маринова и популярният дует който двете записаха, Роксана не получила покана за участие в концерта в Арена Армеец.

 

Тя разказа и за момента, в който внезапно е решила да направи кавър на песен на Бионсе на ромски език. От екипа на световноизвестната поп дива не поискали и стотинка.

 

„След като им изпратихме песента, те ни върнаха мейл, в който пишеше: „Wow”, спомня си Роксана.

 

В момента тя е на кръстопът в личния си живот и по отношение на връзката си с бащата на малкото ѝ дете.

 

„Писна ми да ми се казва кога да ям, кога да спя. Да ми се държи сметка, къде съм била, с кого съм била, защо съм закъсняла“, лаконично описва желанието за контрол и ревността на съпруга й, с когото тя е в добри отношения заради това, че той е баща на детето й.

 

„Прощава Господ, а аз не съм Господ. Но не се живее само с компромиси и прошки, защото те започват да стават навик и губят стойността си. Не искам да казвам нищо повече, защото безспорно отношенията ни са разклатени, но не знам какво ще се случи в утрешния ден”, завършва певицата.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза