Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Съвети за лесно отслабване на талията

Снимка: rawpixel.com

В разгара на летния сезон всички се оглеждаме дали сме перфектни

 

Има няколко неща в живота, които са по-търсени от перфектното тяло. Медиите постоянно ни го излагат пред очите: тънка талия, стегнат корем и доста перфектна усмивка. Повечето хора нямат чувството, че някога могат да стигнат до своя идеал, но не осъзнават, че това може да е доста просто. 

 

Ключът към тънката талия дори е толкова труден за откриване. За да постигнете перфектен размер на талията, следвайте тези съвети, които ще обхванат цялата гама от диети до планове за здравословно съществуване. 

 

Пропуснете кафето, изберете чай

 

Когато повечето хора започнат да проучват различни съвети за отслабване, може да останат с впечатлението, че това е невъзможно! Ще са необходими професионален готвач и диетолог, за да следвате правилния план, за да изглеждате като звездите. Наистина ли е толкова трудно? Честно казано не. 

 

 

Постигането на тънка талия може да бъде толкова просто, колкото да промените начина си на хранене, като се справите с пороците си. Много от работещите хора започват всяка сутрин с кафе. Пропуснете го!

Следващият път, когато имате нужда от това кафе, посегнете към зелен чай. Чаят ще засили метаболизма ви, като същевременно ви дава по-малко калории. Ще отслабнете бързо, без да жертвате вкусовите си рецептори.

 

Запасете се със зехтин и авокадо


Част от отслабването е да знаете кои диетични планове имат смисъл и кои не. За щастие идеята за здравословни мазнини, от източници като зехтин и авокадо, преобладава във всички основни диети. Не всички мазнини са равни и повечето хора на диета не осъзнават, че някои мазнини могат да бъдат полезни за вас. 

Търсете храни, които са богати на мононаситени мазнини и ги добавете към вашата диета. До 20-30% от вашата диета трябва да се състои от тези здравословни мазнини. Храни и лакомства като авокадо, ядки, соеви зърна и дори шоколад са чудесни източници за ядене. 

Добавете здравословна доза полиненаситени мазнини, намиращи се в много популярни риби, за опция за понижаване на холестерола.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати