Меню

Избрани новини

Риалити

Жоро Христов получи алкохолно прозрение за „Гласът на България“

Снимка: кадър от предаване/БНТ

Звездата се изказа неласкаво за формата

 

През последните години талантът на Георги Христов се проявява основно в по-късните часове след някоя друга чашка и обикновено на прицел са музикалните риалити формати.

 

Талантливия ни певец не цепи басма и държи да си каже мнението, като за това използва социалните мрежи (предимно Фейсбук), и ако на сцената пее нежни балади с медения си глас, то в Интернет е безжалостен и категоричен.

 

След последния излъчен епизод на "Гласът на България“, Христов изригна с пост, видя репортер на LifeOnline.bg. Mожем да кажем, че написаното ни се стори малко по-деликатно от предишните постове по адрес на „Като две капки вода“ и др. подобни шоута.

 

 

„Гласът на България е ниво цирконий (изкуствен диамант, б.а.)! Брилянтът е скъп! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на пълен плейбек…! Разбираемо, да буфосинхронирам! Не бих си позволил! Няма ценители на скъпоценности!“, изригва вулканът Христов.

 

Отдавна е ясно, че Георги Христов не иска или не може да приеме факта, че времето на „Мелодия на годината“ отдавна е отминало и на дневен ред са шоу програми, които се движат от различни цели, интереси и капацитети.

 

Телевизионните риалити предавания не са фестивали и в тях продукцията търси освен умения и талант - лична история, емоция и автентичност. Създадени са основно за забавление на зрителите и с идея за откриване на нови таланти – основно млади хора, прохождащи музиканти.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (4)

Нели Ах,Жоре...Талантливи са децата! Те сега прохождат в музикалната си кариера.Да им дадем шанс...Всички остаряваме..Приеми го по-спокойно!
05.10.2023 01:56 / Отговор
Баба Гица Георги Христов е безспорен талант,но алкохола не прощава.Гошо, трябва да си по благосклонен към тези момчета и момичета.Малко добрина се иска.Голям певец си,но кофти човек.
05.10.2023 17:41 / Отговор
Която И. Дасъм Хубаво е, когато някой пише коментар, да вникне в съдържанието на поста. Дали Георги Христов е употребил алкохол, са само догадки, всеки да гледа себе си и да решава своите проблеми.
А това, което той казва с поста си, е самата истина, част от журито просто не е на мястото си. Младите хора са отишли в този формат с надеждата да бъдат оценени от качествени изпълнители, но както казва Георги Христов, скъпоценностите са скъпи, затова форматът се задоволява с имитации. Жалко!
05.10.2023 19:38 / Отговор
Веси Простакеси с претенции за дами ! Свалете си слонските крака от бутоните ! Горките родители на участниците, които се надяват децата им да прогресират.
10.10.2023 08:40 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза