Меню

Избрани новини

Риалити

Герои от „Игри на волята“ по NOVA се прехвърлят към новото шоу на bTV

Гаджето на Мария Бакалова опасно близък с Теодора Мудева

 

bTV все по-успешно примамва риалити герои, които първоначално изгряха от ефира на NOVA.

Такъв беше случая с Валери Григоров, който гледахме допреди месец в „Денсинг старс“, а сега както се оказва е в новото екстремно предаване „Островът на 100-те гривни“.

По-пикантното е обаче се състои във факта, че засуканият хубавец е заедно с куп красиви жени. Сред тях е Мис България Елизабет Кравец, (но тя е с гаджето си Атанас Пелтеков б.р.), вече разделена с модела Румен Радев обаче е друга известна Мис България Мис България - Теодора Мудева.

Изглежда, че между красивата Мудева и сексапилният Валери вече прелитали искри.

„Мудева постоянно се тика около него – уж като „сродна душа“ покрай „Игри на волята“. Видимо обаче и Валерката има симпатии, и двамата прекарват доста време заедно на безлюдния остров“, разкрива човек от огромния екип, който снима най-зрелищното шоу през предстоящият тв сезон.

АНКЕТА: Кое от риалити предаванията очаквате с нетърпение през есента?

Както стана ясно наскоро, Мудева е разтрогнала годежа си с Румен Радев, с когото заедно участваха в „Игри на волята“. Миската и Радев са разделени вече повече от 3 месеца, а дали връзката на Валери с Бакалова върви по мед и масло – не е много ясно.

Заради постоянните ангажименти и на двамата, те почти нямат възможност да се виждат, отношенията им се поддържат единствено от разстояние с видео връзка, като се срещат веднъж – дваж на 3 месеца.

Освен вече изброените, Елизабет Кравец, гаджето й Атанас Петелков, Мудева и Григоров, на Острова са влогърът Асен Кукушев, както и Верислав Туджаров и Мирела Илиева, които също участваха в „Игри на волята“ като Григоров и Мудева.

Мирела от своя страна също като Григоров е обвързана с Холивудска звезда - Юлиян Костов, когото също е изоставила за да бъде на Филипините.

Те са на филипинския архипелаг като част от екипа на „Островът на 100-те гривни“ и ще тестват предварително полевите игри. Водещи на шоуто ще бъдат Диляна Попова и Александър Сано.

 

Припомняме, че Валери Григоров имаше и кратък екранен флирт с Мирела Илиева, която също е на Островът

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза