Меню

Избрани новини

Риалити

Всички се питат: Защо изхвърлиха Миро от "Гласът на България"?

Влади Ампов заема мястото му

 

Като употребен и изхвърлен се чувствал Миро след като разбрал, че няма да седи в менторския стол на сцената на "Гласът на България" през следващия сезон.

Миналият сезон бившата дуетна половинка на Галка тържествува като ментор в музикалното шоу за първи и последен път, тъй като тези дни стана ясно, че в креслото му ще настани друг негов колега - Влади Ампов-Графа. Баладичният изпълнител е стар познайник на продуцентите от bTV, които му отреждат място в "Гласът" не за първи път. Той е участвал в четири от сезоните на шоуто, като в сезон 6-и дори изпълнител от неговия отбор печели победата.

Макар последният носител на титлата "Гласът на България" в лицето на Надежда Ковачева да беше от отбора на Миро, то в предстоящото издание, нейният ментор няма да продължи изявата си. Неписано правило е всеки ментор, който изведе до първото място свой изпълнител е да продължи в следващия сезон, този път обаче Миро получава червен картон.

АНКЕТА: Кое от риалити предаванията очаквате с нетърпение през есента?

Графа сменя Миро в предстоящият сезон на "Гласът".

Фалстартът му още след първият сезон, в който участва и извежда първенец, се дължи на изключително трудният характер на Миро Костадинов. Цялата продукция вдигнала ръце от претенциите на изпълнителя на "Гълъбо", който не просто дразнел с поведение, а направо побърквал всички с наглост и егоцентризъм, пише HotNews.net.

Комуникацията с него била тежка и изправяла почти винаги екипа на нокти. Свръх суетата и нарцистичното поведение на създателя на "Каризма" били огромен препъни камък в работата с него. Той постоянно изисквал и нареждал как да бъде сниман, кой профил да бъде показван и т.н. Демонстрацията му на високо самочувствие идвали в повече на всички в екипа, а честите му закъснения за снимки не били ангажирани от негова страна дори и с едно "Извинявайте!".

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (3)

Йокин Боли ма фара,за Миро,а и за измисленият графф.
04.06.2024 16:16 / Отговор
Великова По-голяма глупост не бях чувала !????
04.06.2024 18:13 / Отговор
Янка Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto
05.06.2024 13:10 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза