Меню

Избрани новини

Клюкарник

Наталия Гуркова преживяла похищение в ЮАР! От смъртта я спасила само бързата намеса на съпруга й

След опита за отвличане , миската решила да избяга от Южна Африка

Парите могат да ти донесат много неща, но също и сериозни проблеми, такъв е случаят с Мис България Наталия Гуркова, която овдовя на 24 септември 2018 г.

Родната красавица, която тъне в лукс и се къпе в диаманти е преживяла истински опит за похищение, научи репортер на LifeOnline.bg.

Сериозната заплаха за нейния и този на децата й живот е истинската причина Гуркова да избяга от ЮАР и да потърси сигурност в родината.

Наталия живееше в ЮАР заедно със съпруга си - черногорския бизнесмен Джордже Михалевич и двете си деца.

Оказва се, че именно решението й да се отдалечи от съпруга си и Южна Африка са спасили нейния живот, както може би и този на децата й.

Джордже Михалевич е известен с близките си връзки с престъпния свят. Преди 4 години той беше арестуван по обвинение, че укрива издирвания за данъчни измами Хуан Майер.

Опасните занимания и живота на ръба са напоили богатото криминално досие на Михалевич с кръв. Неговият баща е бил отвлечен и безмилостно убит в Йоханесбург заради дейност на сина си, пише пресата в ЮАР.

Според разследващите, причина за наказанието е неизчистен дълг от 7 милиона долара заети от известен сръбски ъндърграунд бос.

Очаквайте се още убийства“, обещали килърите, ликвидирали бащата на черногореца.

Заканата им е била на път да се осъществи преди година и половина, когато е бил направен опит за похищение на Гуркова.

Нашенката била с детето си в мол в централната част на Йоханесбург.

Двама неидентифицирани мъже натикали жената и детето й в джип в подземния паркинг на търговския комплекс, звъннали на съпруга й, който тутакси дошъл, за да уреди отношенията с кръвожадните й похитители.

На място той бил принуден да подпише документи, за да освободят жена му, а ръката му олекнала след като похитителите взели луксозният му часовник за 80 зелени бона, който носел.

Опасната случка накарала съпругата да вземе окончателното решение да се изнесе моментално в престъпната среда, в която живее в ЮАР.

Според хора от обкръжението на Наталия заплахите към семейството й се превърнали в ежедневие и затова българката сериозно обмисляла завръщането си у нас за постоянно.

В различни периоди пресата свързваше името й с различни любовници, а по-късно беше лансирана теорията, че двамата с покойния си съпруг са имали отворена връзка и били на ясно със забежките на другия.

Припомнете си, че Джордже Михалевич беше показно разстрелян посред бял ден пред очите на десетки свидетели в ЮАР миналия понеделник – 14 септември.

По информация на HotArenaКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза