Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Кървави диаманти! Наталия Гуркова овдовя – разстреляха мъжа й в ЮАР (снимки)

Килъри на мотор застигнали жертвата на червен светофар

Кървава драма прекъсна диамантеното щастие на Наталия Гуркова, след като килъри убиха съпруга й вчера, и внезапно я превърнаха във вдовица.

Джордже Михалевич е бил убит на 24 септември вечерта в Южно Африканския град Бедфордвю, близо до Йоханесбург.

Преди броени дни двойката бе забелязана да се забавлява шумно на парти в София. Според свидетели двамата били много щастливи и изглеждали като влюбени гълъбчета на първа среща.

Според местните власти, мъж е застрелян на кръстовище докато чака на червен светофар в своят автомобил.

Очевидци разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила на Михалевич, спрели до него и са произвели два изстрела срещу шофьора през страничното стъкло, след което избягали с висока скорост от местопрестъплението.

Разстреляха съпруга на Мис България Наталия Гуркова

В Туитър се появи публикация, според която жертвата е Джордже Михалевич – съпруг на „Мис България“ Наталия Гуркова.

Полицейски капитан Андре де Жардер каза пред местната медия TimesLIVE, че преди смъртта си жертвата е обядвал в ресторант в Бедфордвю и в момента на атентата е пътувал към дома си.

"Убитият е спрял на светофар и двамата неизвестни на мотоциклет са се приближили до него. Те са стреляли през прозореца", каза Жардер и допълва "Не можем да кажем колко точно изстрели са били произведени, нито колко точно са уцелили шофьора".

Според друга публикация, Михалевич пробвал да избяга от килърите си, затова продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята. От полицията заявиха, че въпреки съмненията за ръката на подземния свят в покушението, мотивите за него все още не са известни.

"Самоличността на жертвата все още не може да бъде обявена официално, защото за кончината му все още не са уведомени неговите роднини", цитират Жардер от HotNews.bg.

Джордже Михалевич е известен бизнесмен, за който се смята, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството му живее в Йоханесбург.

Сръбският предприемач е известен още като „Джордж Холивуд” и е собственик на компаниите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive, припомня ПИК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза