Меню

Избрани новини

Риалити

Киара с втори шанс от Ергенът

Певицата Киара, която се бори за сърцето на Алек за малко да отпадне от шоуто, но продължи получавайки втори шанс.

 

Церемонията на розата тази вечер не предполагаше, че няма да има изгонена. В края на епизод 13 на "Ергенът" Алек даде последната роза на Виктория, а без цвете остана само Киара.

„Стоя и си мисля как не успях да си изговоря толкова много неща с Алек. Смятах, че имам още време. Някак си се чувствам много слаба, защото не мога да променя решението на мъжа, за когото съм дошла“, не скри разочарованието си блондинката. Малко след като водещият Наум Шопов се появи, за да я изпрати, Алек помоли дамите да го извинят и изчезна за малко. След като се върна, той носеще още една роза, която даде на застрашената за напускане на риалитито Киара.

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

„Скъпи мои момичета, тази вечер ви видях в светлина, която ми доказа, че съм на правилното място. Че съм тук по правилните причини. И всичко, което направихте тази вечер, за мен беше огромен комплимент. Видях, че сме се събрали за едно и също. Сърцето ми е отворено и ви благодаря!“, обясни също така Алек. „Много благодаря! Не исках да си тръгвам. Искам да те опозная. Ще се радвам да ми дадеш тази възможност. Знае ли Господ, може и заедно да си тръгнем от тук… Мъж не ме е разплаквал“ – заяви просълзена 24-годишната бургазлийка.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ергенът (@ergenat.btv)

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Ергенът, Киара

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза