Меню

Избрани новини

Риалити

Натирената от Ергенът Милена: Напуснах с облекчение!

Милена си тръгна от "Ергенът"

 

Парфюмеристката Милена, която бе най-възпитаната и обрана участничка в "Ергенът", е поредната напуснала предаването.

На церемонията Йоана беше момичето, което получи последната роза и така брюнетката загуби възможността да се бори за сърцето на Алек. "Ти си необикновена жена! Знам, че това, което ти се случи тук, е голям трамплин и е начин да потърсиш себе си!", бяха думите, с които Алек изпрати Милена. Преди церемонията на розата Милена беше първата, която показа на Алек как си представя бъдещето и къде би искала да пътуват заедно. Той призна, че му е харесало това, което е видял, но не го е почувствал като свое.

В "Преди обед" Милена призна, че си е тръгнала от предаването с облекчение, защото средата, в която толкова жени се борят за сърцето на един мъж, е прекалено изкуствена за нея. Близките й също били доста изненадани от решението да стане част от момите. Като най-трагичен момент в живота си тя определя загубата на баща си, но е сигурна, че той не би възразил срещу участието й в шоуто. Счита като знак от съдбата намирането на икона на летището в Атина на път за остров Родос, където този път се снимаше предаването.

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

Милена отново разказа, че като малка е търпяла тормоз от съученици - подигравали са й се заради външния вид, височината, наричали са я травестит и са палили косата й. По професия е парфюмерист и създава благоуханни аромати. Милена има 4 дипломи за висше образование – „Медицинска кибернетика“, „Здравен мениджмънт“, „Био и медицинска информатика“ и „Парфюмерийни и козметични продукти“. Мечтата ѝ е да бъде приета в едно от най-известните училища по парфюмерия в света – в Грас, Франция.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Етикети Ергенът

Коментари (2)

Биляна Велика жена,ако всички бяха като нея света щеше да е много по-добър
15.04.2024 22:41 / Отговор
Биляна Велика жена,ако всички бяха като нея света щеше да е много по-добър
15.04.2024 22:41 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза