Меню

Избрани новини

Клюкарник

Юридически хватки: Царският адвокат на пияната княгиня отпътува спешно за чужбина и осуети повдигането на обвинение!

Отсега се започва с протаканията по предстоящото дело

 

С царските адвокати шега не бива, българите го научиха още когато стана ясно, че Симеон Сакскобурготски ще си вземе от държавата горите и дворците.

 

Сега юристите на Кобургготите умело намериха вратичка да осуетят връчването на обвинителен акт на закононарушител от монархическата фамилия.

 

Царската щерка Калина Сакскобургготска смело е решила да проточи привличането ѝ като обвиняема за шофирането в нетрезво състояние в курорта „Боровец“ миналата събота, става ясно от информация на БНТ.

 

Дъщерята на бившия премиер Симеон Сакскобургготски е ангажирала адвокат от известна столична кантора, която обаче уведомила разследващия полицай, че в момента защитничката се намира в чужбина и иска друга дата за явяване и повдигане на обвинение на княгиня Калина.

 

Подобни отлагания са честа адвокатска практика в опит за търсене на начини да се попречи на правораздаването.

 

Княгинята бе призована да се яви днес, за да ѝ се предяви обвинение за причинената от нея лека катастрофа.

 

Когато подпийналата знаменитост със синя кръв духнала на дрегера, "стрелката" на уреда заковала на 1,5 промила алкохол.

 

Свидетел на случилото се разказа пред репортер, че полицаят на няколко пъти е трябвало да призовава провинилия се водач да духне силно както е по правилата.

 

Наемателя на хотела, на чийто паркинг Калина се блъска в бариера и кашпа с цветя, разказа още, че тя е била неадекватна и агресивна, а придворна дама от „Царска Бистрица“ й донесла шест кисели млека, с които я наливала за да изтрезнее.

 

Въпреки твърденията на съпруга си Китин Муньос, че жена му е изпила само чаша вино, Калина Сакскобургготска е отказала да даде кръвна проба в болница.

 

Нещо, което би могло да потвърди думите му, че е не е била пияна, а притеснена от изчезването на кучето или папагала й.

 

Не е ясно кой точно от всичките домашни любимци на царската наследница е бил издирван, тъй като в различните медии семейството разказва различни версии.

 

Автомобилът, с който е причинила инцидента, е бил предоставен на полицията, но се оказа регистриран на юридическо лице.

 

Заради наложените обстоятелства, очакванията са обвинението срещу Сакскобургготска да бъде предявено следващата седмица.

 

Ако княгинята не представи основателна причина за неявяването си тогава, то може да се стигне и до принудителното ѝ довеждане пред разследващите.

 

Името на Калина е поредното в дългия списък от знаменитости, които газят закона за движение по пътищата и шофират пияни.

 

Сред най-пресните случаи на пияни шоффьори са тези с певицата Белослава, готвача Андре Токев, актьорите Явор Бахаров и Станимир Гъмов, а списъка назад във времето набъбва още повече.

 

В никакъв случай не трябва да забравяме, че пиян и дрогиран, милионерският син Кристиан Николов блъсна и уби на светофар журналистът Милен Цветков на Великден преди две години.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 


Коментари (1)

Anonimen Какво са я захапали княгинята т.н. правораздаващи органи. Някои убиват или тежко раняват пешеходци, други разрушиха и продадоха България, принудиха обикновените хора години наред да живеят бедно и по начин, които не искат. За тях няма наказания, а? Айде СТИГА, скапана българия...с малка буква!!!
24.08.2023 00:20 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза