Меню

Избрани новини

Клюкарник

Придворна дама донесла 6 кисели млека на пияната княгиня Калина!

Дрегерът показал 1,5 промила, отказала е кръвна проба

 

Свидетел на случилото се в Боровец разказа пред репортери, че царската дъщеря блъснала два пъти колата, за малко не прегазила работник и се опитала да избяга.

 

Според наемателят на хотела, на чийто паркинг стана инцидента с дъщерята на Симеон Сакскобургготски, разказа, че придворна дама от резиденция „Царска Бистрица“ е донесла обилно количество кисело мляко.


 
Жената тъпчела княгинята с родния продукт, с цел да се намали действието на алкохола поет от Калина, тя била донесла между 6 и 8 кофички."Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама, нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е", разказа мъжът пред репортер на NOVA.

 

 

Именно той подава сигнала за катастрофата и уточнява, че после тя говорила по телефона и получила инструкции какво да говори.Вчера придворната дама на царската резиденцията заяви, че служител на паркинга се е държал агресивно с княгинята, изтръгвайки ѝ ключа за колата. Наемателя на хотела обаче заяви, че въпросната жена няма как да знае това, защото двамата са пристигнали по едно и също време, когато ключовете са били вече в пазача на паркинга.

 

Той разказва, че агресията идвала точно от пияната Калина, която е причинила пътния инцидент. След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата.

 

Княгинята отказа кръвна проба и бе задържана в районното управление на Самоков, а по-късно освободена. Автомобилът е бил предаден доброволно, като веществено доказателство.

 

Съпругът на царската щерка Китин Муньос се опита да оправдае поведението на жена си с големия стрес заради едно от трите й кучета, което избягало, а тя цял ден го търсела. Според него нищо не се е случило, а целият инцидент се раздувал без причина.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза