Меню

Избрани новини

Риалити

Зрителите са в шок: Лора Караджова е или пияна или надрусана… (видео)

Дъщерята на Данчо Караджов свали маската на Перлата

 

Напълно неадекватно се държа Лора Караджова, след като свали маската си на Перлата в „Маскираният певец“, коментират зрителите на шоуто.

 

Тя не успя да подреди две изречения на сцената и дори на прост въпрос като дали звездният й баща е знаел, че тя участва в "Маскираният певец", Караджова изглеждаше объркана.

 

Тя обаче видимо се зарадва, когато видя подаръка-бутилка просеко и възкликна: “Слава богу“. Зрителите бяха категорични, че тя е или пияна или дрогирана, или и двете.

 

"Тая се е натряскала като идиот", "Супер неадекватна… и леко се усраха с този плейбек накрая… а може би и през цялото шоу е така", такъв е тона на повечето коментатори в мрежата.

 „Честно да кажа, мъчно ми стана и за нея, и за децата й, и за родителите й. Алкохол ли е, наркотици ли са, това е ад! Да не се случва на никой , че никак не е смешно , хората с години се мъчат да излязат от този ад и за съжаление много не успяват, а най- много страдат семействата им. Може пък това участие да е било надежда за всичките й близки да я мотивират да се справи с проблемите си“, пише зрителка цитирана от Hotnews.bg.

 

„Неадекватно поведение. Или пияна или надрусана. Пълна излагация в национален ефир да се появяваш в това състояние“, пише друга.

 

Караджова не за първи път се показва доста почерпена в телевизионно предаване. В „Черешката на тортата“ през 2018 година, тя вместо да готви, се наливаше с ракия.

 

Заради студа в лятната кухня, в която ги покани Васил Гюров, всички пийнаха алкохол, но Лора успя да пресуши бутилката. Тя употребяваше ракия дори с десерта-бисквитена торта с ябълки.

 

Алкохолните пари й изиграха лоша шега и тя започна да се заяжда доста остро с актьора Д. Ангелов. За разлика от нея Сантра, която също опита от ракията, се държеше далеч по-прилично. Лора обаче наруши добрия тон на масата и изнерви не само Ангелов, но и миската Маги Вълчанова.

 

Целокупният български зрител е бил свидетел и пресушаването на много литри алкохол в ефира на Вип Брадър, когато Караджова бе един от звездните съквартиранти.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати