Меню

Избрани новини

Фен зона

Лицето на кампанията „Не карам пил“ - Белослава, проговори за ареста и промилите!

„Допуснах огромна грешка, неприсъща за мен“

 

Певицата Белослава, която бе арестувана след почерпка за рождения си ден, преди време беше лице на кампанията „Не карам пил“.

 

Два дни след задържането тя се обърна с първи думи към обществото и своята публика:

 

"Скъпи приятели, Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден, допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия.

Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години.

С огромно извинение и уважение към всички вас ! Ваша Белослава", написа в своя  Фейсбук Белослава.

 

Припомнете си, че в ранните часове на 11 юли Белослава беше задържана за шофиране в нетрезво състояние, дрегера показал над 1,2 промила алкохол в кръвта.

 

Тя обаче отказа кръвна проба, което вкара допълнителни съмнения за състоянието, в което е шофирала.

 

Преди време дъщерята на актрисата Анета Сотирова бе лице на кампанията за превенция на шофирането в нетрезво състояние "Не карай пил".

 

Сега по случая е образувано досъдебно производство и предстои предаване на допълнителни материали.

 

 

Певицата е била задържана около 3 часа през нощта в столичния квартал "Княжево“. След като излязла от денонощен магазин и се качила зад волана на собствения си автомобил. Тогава дежурен патрул я спира за проверка, и след установяване на нарушението шофиране в нетрезво състояние я арестува за срок от 24 часа.

 

Певицата обаче прекарва само половината време в Шесто РПУ и е освободена. Тя е отказала кръвен тест, заради което прокуратурата ще има предвид резултата от дрегера.

 

Арестът идва точно на рождения й ден. На 10 юли тя навърши 49 години, вечерта тя е празнувала повода с приятели.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (2)

Нет Да върне парите от кампанията "Не карам пил".
Аман от миндили!!!
12.07.2023 22:04 / Отговор
Смях в залата Тия сълзливи "извинения" по медиите са висша форма на наглост. А и е лице на кампания (разбирай средство за допълнителни доходи) "Не карай пил", която всъщност би следвало да се нарича "Не карай не пил" - тази т.нар. "певица", която е известна като такава най-вече сред роднини и комшии, ако наистина за пръв път нарушава правилата, едва ли би отказала кръвната проба. Излиза, че не за пръв път сръбва и шофира. Как се нарича това?
13.07.2023 11:23 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза