Меню

Избрани новини

Риалити

„Ергенът“ се нареди на опашка за безработни и социално слаби!

По-рано той напусна работа и заяви, че става бизнесмен

 

31-годишният фитнес инструктор Виктор Стоянов, който е нарочен за най-желан Ерген в едноименното риалити шоу, наскоро се е регистрирал в бюрото по труда като безработен.

 

Това е станало в столичния квартал "Дружба", разказват озадачени служителки на държавната институция.

 

Там работят предимно жени, които останали силно впечатлени от телосложението на бившия гребец, който чакал реда си заедно с останалите социално слаби.

 

Голяма част от служителките следят "Ергенът" по телевизията и никой не очаквал той да им отиде на крака, за да се регистрира в бюрото.

 

Озадачаващото, е че в социалните мрежи Виктор демонстрира луксозен начин на живот, а наскоро бе заснет да зарежда от скъпото гориво в луксозен джип.

 

Въпреки това той прибягва до държавната помощ. Официално той вече няма доходи, тъй като наскоро напусна работата си като инструктор в известна спортна зала.

 

АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

"Дойде време да се сбогувам с любимата си фитнес зала - призна Виктор. - Дойде време да поема по нов път. Благодаря на работодателите ми за възможността и доверието да бъда част от този прекрасен фитнес. Надявам се, че съм успял да допринеса за развитието на залата и че ще оставя хубав спомен на колегите си за съвместната ни работа.", цитиран от столичен ежедневник.Ергенът твърди, че се е захванал с бизнес, но към момента не разкрива за какво става въпрос. Така все още не е ясно към каква сфера се е насочил телевизионният мачо.

 

"Повече от две години се занимавам с бизнес, който до този момент не съм споделил с вас - казва загадъчно Виктор. - Вече стъпихме здраво на краката си с моите партньори и обещавам скоро да ви дам повече подробности."

От бюрото по труда Ергенът ще получава символични доходи, в зависимост от декларираната заплата, която е взимал във фитнес залата.

 

Успоредно с това чиновниците трябва да търсят работа на Ергена, която да отговаря на неговите квалификации и предпочитания. Виктор завършва спортно училище, след което продължава образованието си в НСА. Той се занимава с академично гребане, като става част от националните отбори при юношите и печели множество титли.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза