Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Емануела разказа какви са отношенията й с Ергенът и бившите й половинки!

Трудно ли е да създаваш хитове когато не си влюбен?

 

През последните дни поп фолк певицата Емануела взриви интернет пространството с новината, че в най-новия си е клип страстно се натиска с най-желания мъж на Републиката – Виктор Стоянов от „Ергенът“.

 

За да ви дадем повече информация за пикантното видео, репортер на LifeOnline.bg разговаря със звездата на „Пайнер“.

 

Преди да разкриеш новината, че Виктор е главен герой в твоето видео, твоят фризьор Ивайло Колев сподели видео как в салона му ти доставят огромен букет бели рози и бутилка скъпо френско шампанско. Имаше и бележка с пожелания за успешни снимки.

 

Та въпроса ми е – Букетът от Ергена ли е, че той напоследък раздава доста рози в едноименното предаване?

 

-       Не, не са от Виктор. От един много специален човек са… (смее се загадъчно Емануела)

 

Ухажор, обожател?

 

-       От един много, много скъп приятел.

 

Такива букети не се поднасят просто от приятел?!

 

-       Поне аз не знам да е обожател, не съм усетила такова нещо, но го чувствам като много близък приятел.

 

 

Днес сподели още няколко горещи кадъра, предполагам пак от снимките на клипа, през цялото видео ли си почти гола?

 

-       Ще оставя това на фантазиите на моите фенове, скоро ще го видят и ще чуят песента и ще разберат всичко. Видеото е дело на Станислав Христов, песента е на Радомир Кишев и Деян Асенов, текста писахме заедно с Анастасия Мавродиева, Петър Петров и Александър Попов, с тях сме невероятен тандем.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emanuela (@emanuelaofficialll)

 

Как избра да снимаш Виктор Стоянов в клипа „Ако тръгна“?

 

-       Той е много елегантен и идеален за този клип, образът му на Дон Жуан се вписва идеално в сценария и си свърши работата много добре, затова съм убедена, че песента и видеото много ще се харесат на феновете. Той през цялото време ме топлеше на снимките, защото ми беше много студено.

 

Казваш, че букетът е от много близък приятел, ти си толкова натоварена с ангажименти, работа, участия, записи в студиото, фотосесии, интервюта… Намираш ли време за приятелите си?

 

-       Не мога без тях, ако човек загуби приятелите си, губи себе си. Да, радвам се на много голяма активност, но не мога да не се виждам с хората, които ме разсмиват, разтушават… с тях разпускам, отърсвам се от стреса на напрегнатото ми ежедневие.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emanuela (@emanuelaofficialll)

 

Нямаш партньор до себе си в момента. След няколко сериозни връзки имаш ли виждане какво те разочарова в мъжете за да ги изоставяш?

 

-       При мен винаги така се получава. Те гледат на мен като на известна личност, но го прикриват… и после се променят. Искам мъжа ми да е домошар. Нагледах се на „кръчмарски мебели“ искам мъж, който да се грижи за семейството си, а не да е по заведенията всяка вечер.

 

Какви качества искаш да виждаш в мъжа до себе си?

 

-       Мъжът до мен трябва да се занимава със семейството, тоест с мен, с работата си и пак с мен, без да се разсейва странично! Ноооо ако съдим по последната ми връзка… Аз съм потресена. Въпреки че не е имало голяма любов… Не мисля да се подлагам на такива изживявания отново.

 

Това ли е най-големия проблем на една известна жена, че мъжете я имат за трофей?

 

-       Ами предполагам, макар че не всички мъже са такива. Аз съм малко разсеяна в избора си на мъже, и може би избирам все такива. Има мъже, на които им е все тая дали си известен или не, харесват те такъв какъвто си, харесват човека насреща.

 

 

Казваш, че си потресена от последната си връзка, говориш за Мартин, какво се провали в нея?

 

-       Той се оказа изключителен егоцентрик, заявката му беше да е сериозен, но се промени, върна се към старото си амплоа. Всяка вечер по заведения, различни компании, непознати жени… и накрая реших, че няма смисъл да се боря за връзката ни. В крайна сметка чувствата ни не се оказа толкова силни колкото любовта ми с бащата на Мити. Но така се случва, хората се променят, изстиват едни към друг… такъв е живота.

 

С бащата на Мити Димитър Динев какви са отношенията ви? Имахте голяма изпепеляваща любов, но всичко се разпадна с грандиозен провал във връзката ви?

 

-       В никакви отношения не сме. Не се чуваме, не поддържаме комуникация. Да, той е голямата ми любов, аз съм най-голямото му постижение, но всичко приключи между нас.

 

Имахте съдебни спорове около детето, там какво се случва?

 

-       Все още не сме се разбрали, и там нищо не се случва. Виждат се с Мити както сме се разбрали … засега.

 

 

Обикновено правиш хитове когато си влюбена, да разбирам ли, че и сега си?

 

-       Когато съм влюбена чувствата извират от душата ми и създавам много хубави песни, когато бях с бащата на Мити направих големи хитове, после много трудно го прежалих. Не е така с последната ми връзка, накрая там нещата стигнаха до омраза и неприязън.

Въпреки това, сигурна съм, че с новата песен ще впечатлим феновете, и песента ще е хит, макар и да не съм влюбена. Много странно, не обичам никого, но имам голям хъс за работа и се чувствам много добре.

Трябва да сме позитивни и да наслаждаваме на живота и да ни се случват само хубави неща.

 

А търсиш ли нова любов?

 

-       Не, не търся, смятам, че тя ще си дойде сама!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза