Меню

Избрани новини

Риалити

Спипаха „Ергенът“ насаме с една от финалистките след шоуто! (снимка)

Феновете гадаят какво се случва между двамата

 

Александра Гърдева и ергенът на България Виктор Стоянов бяха хванати в крачка да пият кафе в София. Снимката беше публикувана в голяма Фейсбук група, пише "София24".

 

Авторът на фотоса твърди, че случката е от вчерашния ден, а какво точно правят заедно двамата - остава загадка.

 

В коментарите някои предполагат, че Виктор е решил да се извини лично на Алекс, след като е гледал последния епизод на предаването, в който Виктория Капитонова я залива с вода, а други спекулират, че може би са двойка, а срещата е романтично продължение на избухналите в шоуто емоции.

 

Виктор и Александра на среща извън шоуто

"Честно да ви кажа, много ми се иска, даже се зарадвах първоначално, но... Не ми се вярва. За да се появят така публично, точно преди финала, Виктор лъска имидж. Наясно е, че хората го изядоха и ще го направят на нищо, ако е вярно, че Александра връща розата. И просто иска сигурно да го видят с нея", коментира фенка на предаването под снимката.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (3)

Мама Александра го направи с чест и достойнство ! А оная ,руска блядка ,награ и с руските маниери рррр само, са закора ! Тежко да върти семейство такова !
20.05.2022 11:33 / Отговор
Украинка Колко сте злобни. Какво, като рускиня завиждате на красотата и. А Алекс не Хубава не заслужава да я защитавате.
25.05.2022 23:38
Елена За мен най-достойно поведение имаше Александра. Кучката - агресорка Виктория е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЗЛОБАРКА ! ТЯ НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ РОЗАТА НА ВИКТОР. ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ИЗГОНЕНА ОТ ШОУТО ЗА АГРЕСИВНО ПОВЕДЕНИЕ. ШОУТО 'ЕРГЕНЪТ' ТОЛЕРИРА АГРЕСИЯ, ЗЛОБА И ЗАВИСТ.
А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ВИКТОР....ТОЙ Е ЕДНА МЪЖКА ****А. НИКОЙ НЯМА ДА СИ СПОМНЯ ЗА НЕГО СЛЕД МЕСЕЦ. А ИМАШЕ ШАНС ДА НЕ Е ТАКА......:)))
20.05.2022 14:31 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза