Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бившият на Джулка гушка Александра от „Ергенът“ (снимки)

Какво се случи след края на последния епизод?

 

Снимки на Александра Гърдева в компанията на ергена Виктор Стоянов се появиха миналата седмица, а през уикенда се оказа, че двамата са били на чалга парти. На новите кадри присъства и бившият мъж на Джулиана Гани – Илиян. Александра е притисната между двамата фитнес инструктори, а по изражението на лицето ѝ може да се съди, че се разтапя от удоволствие.

 

Едната й ръка е в скута на Илиян, прекалено близо до чатала му, отбелязват последователи на шоуто.

 

Публикува ги самата Александра в профила си в Инстаграм, а от тях се вижда, че тя и Виктор са заедно в известна столична чалготека.

 

На импровизираното афтър парти след последния епизод на шоуто присъстват и част от участничките в "Ергенът", който успяха да опазят имиджа си и да не се изложат с интриги, като на победителката Виктория Капитонова.

 

Междувременно, след последния епизод Виктор гостува при Николаос Цитиридис. В предаването му той разказа, че с Виктория пробвали да задълбочат връзката си, но не им се получило и се разделили като приятели. Виктор не каза дали е обвързан.

 

А зрителите са направо бесни на избора на продуцентите, защото за всички е ясно, че не лицето на предаването Виктор избира победителката. Съобщения, че точно рускинята печели шоуто се появиха още преди месеци, когато то започна и те се оказаха верни.

 

В доста скучен епизод, който продължи по-дълго от обичайното време за предаването, двете застанаха една срещу друга, а за да му помогнат да направи най-добрия избор, първият „ерген“ на България бе поканил в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел.

 

Майката на Виктор поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си. Зрителите станаха свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които завършиха с гледане на архивни кадри и буквално приспаха зрителите.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза