Меню

Избрани новини

Клюкарник

Актриса разказа за тормоза нанесен й от Стивън Сегал

Преди нея се оплакаха Порша де Роси, Джени Маккарти и Лиса Гереро

Американската актриса Джулиана Маргулис (главната роля в сериала „Добрата съпруга“), която в края на миналата година обвини в опит за сексуален тормоз не само продуцента Харви Уайнстийн, но и актьора и режисьор Стивън Сегал, реши да сподели подробности за това, което искал да направи с нея известният майстор на бойните изкуства в хотелската си стая.

51-годишната актриса заяви, че случаят на тормоз е бил през 1989 г. Било й казано, че Сегал иска да проведе вечерен кастинг в хотелската си стая. Тъй като срещата била планирана в присъствието на мениджъра на кастинга, Маргулис се съгласила. Но когато влязла в стаята, открила Сегал сам там, въоръжен с пистолет.

Поглеждайки назад към събитието, Маргулис казва, че е било "просто ужасно" - Сегал, въобразяващ си не само че е източен лечител, но и хиромант, предложил да разкрие на актрисата съдбата й по линиите в дланта.

"В този момент аз, едно момиче от Ню Йорк, разбира се, дълбоко в себе си, се присмях на такова предложение, - каза актрисата – Нима този е толкова жалък човек, че си мисли, че ще вържа на тези глупости?!"

Маргулис бързо приключила срещата и напуснала стаята. Въпреки това, според нея, споразумението с мениджъра на кастинга било такова, че тя ще получи парите за такси, след като кастинга приключи, съобщава News.com.au. 

Ето защо, актрисата решила да се върне, за да вземе онова, което й било обещано. Като почукала на вратата на стаята, тя се страхувала, че Стивън Сегал ще стигне до заключението, че амбициозната актриса се е върнала, след като е "променила решението си".

Маргулис не влязла вътре, а през вратата уведомила екшън актьора, че дължи за такси 15 долара, и получила парите от Стивън Сегал.

Интересно е, че скоро след този случай Джулиана Маргулис, получила от Стивън Сегал първата си роля във филм - тя е одобрена за ролята на проститутка във филма "В името на справедливостта", в която Сегал играе детектив.

Сега Маргулис твърди, че по време на снимките винаги се е страхувала да остане сама със Сегал.

В момента Стивън Сегал е разследван след обвинения в сексуален тормоз. Няколко души го обвиниха в непристойно поведение.

Актрисата Джени Маккарти заяви, че през ноември 2017 г. Сегал се опитал да я накара да се съблече на кастинг, въпреки че в сценария няма сцени с разсъбличане. На възражението на актрисата той казал, че тази роля предполага "събличане извън снимките".

Актрисата Порша де Роси, която е открит гей, заяви, че при прослушване за филм, Сегал седнал пред нея и разкопчал кожените си панталони с думите, "трябва да има химия между актьорите извън екрана.", тогава актрисата избягала.

Друга актриса, Лиса Гереро, заяви, че през 1997 г., Сегал я покани у дома си, за прослушване за филма "Огън под земята". Когато пристига, Сегал бил облечен само с кимоно. Когато се върна у дома след "пробите", получила обаждане от неговия агент, който й казал, че има поканата за друга "частна репетиция". 

Гереро отказала офертата, след което й е дадена второстепенна роля. Освен това по време на снимките, според актрисата, Сегал отново я помолил да се оттеглят в гримьорната, но тя отново отказала. След това всички сцени с участието на Гереро били отрязани от филма.

66-годишният Сегал има гражданство в три държави - САЩ, Сърбия и Русия. Той получи руски паспорт през 2006 г. от ръцете на Владимир Путин, който заяви, че е обсъдил със Сегал желанието му да получи руско гражданство. 

На 7 май 2018 г. актьорът заедно със съпругата му пристигнаха в Москва за встъпването в длъжност на руския президент Владимир Путин по покана на неговата администрация.Коментари (1)

BBoysdrire Backstreet Boys BSB are an American rock boy band. The band was founded on April 20, 1993 in Orlando, Florida, by Lou Pearlman. Now this is the most successful rock boy bad with more than 100 million records sold all around the world. The band was named after a flea market in Orlando, the "backstreet flea market". In 2019 BB has more than 50 concerts in the US with their tour. Check tour dates at backstreetboystourdates website. Full list of tour dates & concerts!
12.02.2019 01:47 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза