Меню

Избрани новини

Фен зона

"Жената-чудо" отговори на поканата да бъде водеща на Евровизия в Израел

Била поела други ангажименти

Израелската актриса Гал Гадот, звезда от филма "Жената-чудо", отговори на предложението на обществената телевизия KAN да бъде водеща на Евровизия през 2019 г.

В отговорът се казва, че красавицата „ще се радва да бъде водеща и да се заеме с конкурса за песен на Евровизия, но за съжаление, поради строгия график и сключените по-рано договори, това е невъзможно ", цитират израелските медии Гадот.

След отказа, водещият на "Евровизия 1999" Игал Равид, публично помоли Гал Гадот да размисли: 

"Не бих искал да оспорвам вашето професионално решение, но ще бъде чудесно за вас и за нас. "Евровизия" в Йерусалим ще се изправи пред различни предизвикателства, технически и политически, в Израел и в чужбина, но ще бъде велико състезание!", казва той.

Международния конкурс за песен „Евровизия“ ще се проведе в Израел след победата на представителя на страната - Нета Барзилай през 2018 г. В песента Toy, която донесе победа на Нета, имаше линии, отнасящи се до филма "Жената-чудо".

Гал Гадот е израелски модел и актриса, която се снима в холивудски продукции. Участва и във франчайза „Бързи и яростни“. Бившата „Мис Израел“ е омъжена за бизнесмена Ярон Версано, който е близък приятел с руския олигарх Роман Абрамович. Служила е две години в израелската армия.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати