Меню

Избрани новини

Пикантерии

Джей Зи призна за изневерите си към Бионсе

Снимка: Инстаграм

Рапърът се опита да обясни защо е кръшкал

Американската рап звезда Джей Зи даде откровено интервю, в което той признава, че е изневерявал на жена си, певицата Бионсе. Музикантът потвърди слуховете, че в преносен смисъл тя пее за него в най-новите си композиции. Според музиканта, бракът му вече не е в опасност, пише Page Six.

В последния си албум "Lemonade" Бионсе пее фрази, които намекват, че Джей Зи  й е изневерил с някоя си "Беки с красивите коси". Рапърът също намеква за приключенията си по чуждо в няколко композиции от албума "04:44".

Много от феновете смятат обаче, че звездите създават изкуствено конфликта, за да привлекат повече внимание към себе си. Оказа се, че да изразят своите емоции в песен е предложение на семейният психолог на двойката.

Журналистите многократно отбелязват, че в последно време Джей Зи и Бионсе се появяват на обществени места без брачните си халки. Появиха се слухове, че звездите временно ще живеят отделно.

Според Джей Зи тази година е изключително тежка от емоционална гледна точка за него, затова и той изневерявал на жена си.

"Объркан и затворен в себе си съм. Не мога да говоря открито с никого, дори и с най-близките си. В това се коренят моите изневери...", споделя рапърът. Музикантът добави, че заедно с Бионсе биха могли да преодолеят кризата. В много отношения за това помагат и децата, плод на любовта на двойката родени през лятото.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза