Меню

Избрани новини

Звездите

„Възстановяването е трудно“: станаха известни нови подробности за състоянието на Кейт Мидълтън

Остава загадка от какво е оперирана принцесата и защо още е на легло

 

Ситуацията със здравето на Кейт Мидълтън става все по-мистериозна. Припомняме, че в средата на януари стана известно, че принцесата на Уелс е претърпяла мистериозна коремна операция. Освен това дворецът обяви това постфактум.

По-късно стана известно, че Кейт е прекарала 13 дни в болницата - и това е много за обикновена интервенция. И според официални изявления Катрин ще се възстанови „поне до Великден“ - тоест до началото на април.

След като Мидълтън беше прибрана от клиниката, дворецът не направи нито едно изявление за нейното състояние. Но в началото на февруари принц Уилям обяви, че няма да може да изпълнява напълно задълженията с баща си, крал Чарлз III, защото трябва да бъде близо до съпругата си. Въз основа на това феновете заключиха, че за здравето на Катрин остава много да се желае.

Вярно е, че на 18 февруари Уилям все пак излезе от забвение - принцът се появи на церемонията по връчването на кинонаградите BAFTA 2024. И се държеше много спокойно: усмихваше се, флиртуваше с актрисите и по всякакъв начин даваше да се разбере, че всичко е наред и здравето на жена му не го тревожи. Не всички одобриха това поведение, но все пак си поеха въздух: очевидно здравето на Мидълтън се е подобрило.

И сега вътрешни хора от двореца повдигнаха малко завесата на тайната. Според тях до момента - от месец и половина - Кейт е на строг постелен режим. Не й се препоръчва дори просто да става от леглото.

„Казаха на Кейт, че възстановяването й ще отнеме няколко месеца и че няма да се върне към нормалното си състояние поне до Великден, вероятно и по-дълго", каза източникът. „Тя е претърпяла сериозна операция и трябва стриктно да следва инструкциите на лекаря и изобщо да не се движат." за да не стане по-зле."

"Семейството прави всичко, за да се чувства тя комфортно. Домът им е пълен с любимите цветя на Кейт, удобни одеяла и възглавници и любимите й храни", каза друг източник. И добави, че този, който най-много се тревожи за Кейт, е майка й Карол Мидълтън - тя буквално не може да си намери място.

„Разбира се, сега им е трудно, тъй като принцесата на Уелс страда от мистериозно заболяване", каза експертът на кралското семейство Камерън Уокър пред списание OK. „Без съмнение операцията, на която тя се подложи в лондонска клиника, не беше обикновена или планирана интервенция.“

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза