Меню

Избрани новини

Звездите

Опра проговори за скандалното интервю на Меган и Хари

Водещата била изненадана от разговора

 

Вече изминаха почти два месеца от излъчването на скандалното интервю на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари с Опра Уинфри, но то все още се обсъжда активно в социалните мрежи.

 

Това може би предизвика самата Опра да направи първия си коментар за този разговор.

 

В интервю с колежката си Нанси О'Дел водещата призна, че самата тя е била изненадана докъде е стигнала Меган в разкритията си за ужасите, които е преживяла в двореца.

 

"Наистина бях изненадана! Това беше нещо като: "Какво? Ще разкажеш абсолютно всичко? Ще отидеш до края?". Това, което направи този разговор особено силен и скандален беше желанието на хората да бъдат максимално отворени, уязвими и правдиви", разказа Опра.

 

Уинфри добави, че се е подготвяла за интервюто дълго време и е направила всичко възможно каквато и да е информация от него да не изтече преди официалната му премиера, за да се избегне възможността да се коментират отделни извадки от разговора, пише "Труд".

 

 

"Нямах представа, че интервюто ще има толкова силно въздействие и продължителен ефект, който продължава и до днес", добави Опра.

 

Припомнете си, че принц Хари и съпругата му говориха открито за случващото се в кралското семейство и отношението на „Фирмата“, както те наричат институцията, към тях.

 

Двойката се оплака, че не са получили разбиране за вижданията си как трябва да живеят, освен това имало и подмятания на тема „цвета на детето“ им.

 

Чашата преляла когато свалили физическата охрана на принца и детето му, защото бил отказал да бъде „действащ субект“ на Короната.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза