Меню

Избрани новини

Звездите

Меган Маркъл осъди полусестра си за 75 000 долара (видео)

Контра делото по обвинение в клевета

 

Херцогинята на Съсекс заведе насрещно дело за щета срещу полусестра си по дело за клевета и го спечели. Сега 57-годишната Саманта Маркъл е длъжна да й плати 75 хиляди долара, съобщава The Sun.

 

Полусестрата на Меган Маркъл подаде жалба за предполагаемата фалшива история за детството на херцогинята разказана в интервю с Опра Уинфри. 

 

Сестрата Саманта не харесала, че нейна роднина създава образа на момиче от бедно семейство, което се озовава в кралското семейство. Според нея това е лъжа.

 

Саманта Маркъл твърди, че баща й Томас е платил за образованието на Меган в "елитни и скъпи частни училища", както и уроци по танци и актьорско майсторство. 

 

 

Тя също така заяви, че баща й е поел и разходите за живот на Меган Маркъл, когато е учила в Северозападния университет в Съединените щати. Според Саманта Маркъл полусестра й също е излъгала, че за последно са се виждали преди около 20-30 години.

 

Сестрата на Меган Маркъл също беше възмутена от изказването си, че херцогинята е единственото дете в семейството. 

 

„Наистина бих искала да имам братя и сестри“, каза херцогинята на Съсекс в това интервю.

 

Роднина на Меган Маркъл твърди, че думите й са попречили да си намери работа и са провокирали психически страдания. 

 

Адвокатът на Меган Маркъл Майкъл Камп каза в отговор на това: "Това неоснователно и абсурдно дело е модел на обезпокоително поведение. Ще му обърнем минимум внимание и това е всичко, което заслужава."

 

След съдебния разгром, Саманта не смята да си остави магарето в калта и обяви, че бременностите на Меган с Арчи и Лилибет са били фалшиви.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза