Меню

Избрани новини

Клюкарник

Вдовицата Наталия Гуркова не почете помена на разстреляния си съпруг!

Докъде стигна разследването на убийството в ЮАР?

 

Помен за сина си Джордже Михалевич организира неговата майка Мира.

 

Две години след кървавия разстрел на черногорския бизнесмен и съпруг на миската Наталия Гуркова роднините му го почетоха със специална церемония.

 

Часове след панихидата Мира Михалевич написа и послание към сина си във Фейсбук.

 

"Почивай в мир, мой прекрасен ангел, красивото ми мило сърце. Липсваш ми. Обичам те. Майка ти. Ето две години и тъгата за теб става все по-голяма. Липсва ми любовта ти, вниманието ти и добротата ти. Нека ангелите ви пазят. Майка ти те обича", написа почернената майка.

 

След изразилите скръбта си бе и майката на Гуркова Стойна.

 

"Почивай в мир и светлина, скъпи мой зетко. Поклон пред паметта ти", написа опечалената тъща.

 

За разлика от майка си самата Гурково предпочете да не даде публичен израз на скръбта си. По информацията в социалните мрежи става ясно, че майката на бизнесмена продължава да живее в Йоханесбург.

 

Освен грижа за бизнеса с диаманти, оставен от сина й, Мира следи внимателно и разследването за трагичната му кончина.

 

Репортери в южноафриканската република, запознати със случая споделят, че съвсем скоро се очаква ново развитие по темата с поръчковото убийство.

 

 

Припомняме, че Джордже Михалич бе застигнат от коршумите на своя килър на 25-и септември 2018г. на червен светофар в един от кварталите на Йоханесбург.

 

Веднага след вечеря с приятел милионерът се качва в луксозния си автомобил, а след него тръгват и килърите на мотоциклет.

 

На един от светофарите, докато изчаква зеления сигнал, до колата мотоциклета им се изравнява с прозореца на водача, вади пистолет и изпразва пълнителя си в главата и тялото на бизнесмена.

 

Секунди след това наемниците изчезват пред смаяните погледи на десетки паникьосани свидетели, оставяйки трупа на Джордже Михалевич облян в кръв.

 

След покушението стана ясно, че освен бизнеса с диаманти Михалевич има и солидни връзки с подземния свят в ЮАР.

 

 

Местните криминалисти смятат, че търговията със скъпоценни камъни е използвана за препиране на нарко парите на живеещите в африканската държава представители на земунския клан, това съобщава в твое разследване сръбският „Куриер“.

 

През март тази година от съобщение на властите в Йоханесбург стана ясно, че вероятните убийци на Джордже Михалевич са задържани.

 

От публикациите по темата се разбира, че са арестувани петима души. Тяхната самоличност не е обявена от полицията с мотив, че все още се събират веществени доказателства. Включително и за участие на килърите и в други покушения на живеещи в ЮАР мафиоти.

 

В своите публични изяви в тв предавания, вдовицата Гуркова не говори за загубата си и се държи сякаш нищо не се е случило. Запознати разкриват, че тя се съгласявала да застане пред камерите с изричната договорка, че репортерите няма да повдигат темата с убийството на съпруга й.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза