Меню

Избрани новини

Звездите

Деси Слава избра за орисница на малкия Борис тази своя колежка (снимки)

Деси почерпи приятелки за 40-те дни на бебето си

Фолк певицата Деси Слава събра приятелки на погача и сладък ликьор за да представи новородения си син Борис на неговите 40-дни. Пайнерката стана майка за втори път в края на миналата година, а сега когато настъпи момента, покани колежки и близки за орисници на сина й, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

По стара традиция представянето на бебето пред света с се прави с погача за здраве. На това събитие присъстват само най-близките и позитивни жени, които носят подаръци и паричка за бебето, и сладко за майката - орисници. Яде се предимно сладко и лек ликьор, за да е сладка кърмата на майката.

Всяка гостенка, подобно на феите от приказката за „Спящата красавица”, поднасят подаръците на „мъничето”, наричайки животът му да е изпълнен с щастие, късмет, здраве, любов, разум, богатство, благополучие,… това е така нареченото „орисване“.

На снимките споделени от певицата се вижда, че сред орисниците са колежката й Лорена и съседката й Наталия Гуркова, която по-рано подари бебешки дрешки на певицата.

От таговете в Инстаграм пък става ясно, че наскоро родилата Магда също е дала своята орисия на малкия Борис. Учудващо Галена не е върнала жеста на приятелката си Деси Слава. Припомнете си, че Деси се отзова на поканата да ориса бебето на Галена, сега обаче живеещата в старата столица певица не е намерила време да се отзове на поканата.

 
 Коментари (1)

axuxemiquqika http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor
05.02.2019 03:38 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза