Меню

Разцъкай

Тийзърът на "Соло: История от Междузвездни войни" постави рекорд (видео)


Клипчето се радва на небивал интерес от феновете на сагата

Първият тийзър на филма за Хан Соло "Соло: История от Междузвездни войни" се върти в в YouTube от 4 януари и за по-малко от един ден получи над 3,5 милиона гледания. 

В момента 45-секундния спот натрупа 6,6 милиона преглеждания. Клипчето не дава представа за сюжета на филма, но дава възможност да се види как постъпва на служба Хан Соло в Имперския флот, и е на път да стане най-добрият пилот в галактиката.

Изданието "Kanobu" обръща внимание на сцената, в която през снежнобял коридор се забелязва "Хиладолетния Сокол", който в момента на действието "Междузвездни войни" е променил цвета си на мръсно кафяв и е загубил блясъка си. 

Друг кораб също изненада феновете на звездната сага - TIE Fighter със странна кабина, която е твърде малка за мястото на втория пилот.

Съдейки от тийзъра, спин-оф лентата ще се върне към расата Туи‘лек и може да разкрие историята на произхода на Рей. Официална информация, разбира се, не е подавана, но според сведенията от далечна-далечна галактика, образът на Емилия Кларк е нейната майка.

Режисьор на филма "Соло: История от Междузвездни войни" е Рон Хауърд. Главният герой Хан Соло играе Олдън Ерънрайк. Във фила участват още Емилия Кларк, Уди Харелсън и Доналд Глоувър. премиера е насрочена за 25-ти март, 2018.

Кари ФишърКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати