Меню

Избрани новини

Звездите

Обявиха причините за смъртта на принцеса Лея от „Междузвездни войни“

Кари Фишър
Снимка: кадър от филм

Кари Фишер почина на 27 декември 2016 година

Една от главните актриси в сагата "Междузвездни войни" Кари Фишър е починала в съня си в следствие на сънна апнея и "други фактори", се казва в доклада на съдебния лекар на Лос Анджелис.

"Сънна апнея" е състояние при което човек спира да диша по време на сън за няколко секунди или минути. В смъртният акт, издаден през януари, пише, че сърцето на 60-годишната актриса, която играе ролята на принцеса Лея, е спряло да бие.

В доклада си патологът отбелязва, че точната причина за смъртта не е била установена. В документът, освен сънна апнея като възможна причина за смъртта се появяват и сърдечно-съдови заболявания и употребата на наркотици. В резултат на това, в раздел причини за смъртта на доклада си, лекарите са записали "неопределени".

Кари Фишер

Актрисата бе хоспитализирана в медицински център Роналд Рейгън в Лос Анджелис след масиран инфаркт, който се случи по време на полет от Лондон на 23 Декември 2016, по време на обиколка представяща книгата й.

Фишер почина на 27 декември без да дойде в съзнание в болница Роналд Рейгън. Нейната майка, актрисата Деби Рейнолдс умира на следващия ден.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати