Меню

Избрани новини

Пикантерии

Двойник на Вин Дизел „помпи“ Галин (снимки)

Снимка: Фейсбук

Закачлив коментар намекна за нестандартната сексуалност на певеца

Популярният в мрежата като двойник на Вин Дизел българин Кирил Каменов се похвали със снимка с чалгаджията Галин, видя репортер на LifeOnline.bg. Фото е направено на плажа и в него няма нищо странно. Под снимката обаче се появи забавен и многозначителен коментар.

Галин и Кирил

Галин и Кирил

Галин и двойникът на Вин Дизел

Приятел на Кирил, за когото се предполага, че предпочита мъжките ласки написа „Яко го помпи“, което потребителите с по-мръсно подсъзнание може да приемат като сексуален намек.

Благо Борисов

И явно авторът му има точно такова „помпане“ предвид, защото коментарът беше изтрит малко след публикуването му. Дали е имало „помпане“ можем само да гадаем, но слухове за двойствената сексуалност на Галин все по-често се появяват в медиите. През пролетта се заговори за загадъчна връзка между певеца и сервитьор в столично заведение. Двамата са неразделни и често пътуват заедно, като при това споделят обща хотелска стая.

Двойникът на Вин Дизел – Кирил, живее от години в Германия, но през отпускарския сезон се прибира в България. Именно по време на ваканцията си среща добричлията на плажа.

Кирил Каменов

Гери-НиколКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза